Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Stenlille

Bedemand med 20.000 tilfredse familier. Få besøg eller modtag gratis rådgivning over telefonen.

10 år som den moderne og økologisk lokal bedemand i Stenlille

Spar 5.000,- få bedemand på besøg i Stenlille eller få elektronisk vejledning og spar mest. Uanset hvad du foretrækker, yder vi fuld service, inkl. ansøgt begravelseshjælp og alt papirarbejde frem til skifteretten.

Du kan derfor føle dig ganske tryg ved at lade os arrangere den forestående begravelse i Stenlille kirke eller Stenmagle kirke. Benyt en bedemand, der i rustvogn kan være fremme hos dig inden for tre timer.

Ring hele døgnet for hjælp til at bestille en konsultation med vores bedemand i Stenlille elektronisk, eller hvis du foretrækker vores traditionelle begravelsesservice med hjemmebesøg for personlig samtale.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning over telefon lige nu

Per Holm

Vagthavende: Få gratis rådgivning på telefonen. Du kan også få personlig vejledning af med 10 års erfaring som bedemand i Stenlille, der gerne kommer på besøg for personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Udnyt Christians erfaringer med begravelses handlinger fra både Stenlille og Stenmagle kirke med lokale bestilte blomster og Co2-neutraliseret rustvognskørsel.

  70 25 25 33


Lokalkendte bedemænd i Stenlille

Ønsker du at spare mest, skal du bestille en klima-kompenseret begravelse eller bisættelse online. Start en e-mærket online bestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter om evt. ønskede handling.

Kontakt os hele døgnet for uforpligtende samtale om alt fra bæredygtighed og Co2-neutralisering af kørsel til kremering. Ellers kan du drage fordel af vores lave priser. Vi garanterer dig en 5.000 kr. besparelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Stenlille kirke bærer familien sammen kisten ud på kirkegården for direkte jordfæstelse af afdøde på gravstedet som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Stenmagle kirke, bæres kisten ud til rustvognen for en sidste afsked, inden kørsel til Ringsted krematorium, så urnen efterfølgende kan nedsættes i jorden.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med eller uden højtidelighed, hvor I som familie får en økologisk sø-urne udleveret på krematoriet, så det er muligt at sprede afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand ankommer inden for to timer, iklæder og ilægger afdøde i kiste. Der er lagt tid ind for både fremvisning afsked ved rustvognen, før vi kører mod Ringsted krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Brug vores e-mærkede onlinebestilling og spar bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning. Ring og få hjælp til bestillingen, eller afvent vores opkald på telefon inden for 15 minutter.

Spar penge med Stenlilles bedemænd

Når vi har planlagt den ønskede begravelse fra f.eks. Stenlille- eller Stenmagle kirke, sender vi dig et link til en bekræftende bestilling. 

Her kan du vælge blomster til begravelsen, ønsket urne og designe en gravsten. Bestil på kredit eller betalt billigst med kort. 

Modtag en begravelsesplan og faktura før højtideligheden, så vi overholder jeres budget.

Få besøg inden for to timer

Det er altid muligt at få besøg med samtale inden for to timer. På mødet drøfter vi jeres ønsker og tanker igennem, og kun hvis vi kan blive enige om en bestilling, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice.

Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg for personlig samtale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33