Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Jyderup

 Ring for gratis rådgivning eller aftale om et uforpligtende besøg for personlig samtale i dag.

Få billigste bedemand i Jyderup med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning, der har egne rustvogne og ansatte bedemænd, der alle er uddannede og kan være fremme med ønskede økologiske kiste inden for tre timer alle dage.

Som bedemand tager vi hånd om alt i forbindelse med begravelsen, uanset om du vælger vores traditionelle besøg for personlig samtale, eller du vælger vores e-mærkede onlinebestilling for laveste pris.

Du kan forvente fuld service. Vi søger begravelseshjælp og laver alt papirarbejde ved gennemførsel af en begravelse i Jyderup Kirke eller en alternativ og unik bisættelse fra Margrethe Kapel.


Bedemand, Per Holm
Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per til samtale i Jyderup. Vælg et hjemmebesøg for en uforpligtende samtale, hvor Per kan rådgive om alt fra blomster og graven til stenhuggere i Odsherred Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Brug Christian til at sætte rammen om en speciel og alternativ begravelse eller bisættelse, hvis I som familie ønsker en unik sidste afsked fra Holmstrup kirke eller Jyderup Kirke.

  70 25 25 33


Os som Odsherreds bedemænd

Vælg at få dit besøg af bedemænd til en samtale i Jyderup eller få den bedste pris ved bestilling af den ønskede begravelse elektronisk. Start din bestilling, så kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Vi er en begravelsesforretning, hvor vi kun har egne rustvogne og ansatte, der alle er uddannede og certificerede inden for deres felt samt er specialiserede i bæredygtige begravelser. 

Vælg økologiske produkter og få mulighed for CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremering. Du kan også vælge vores billige, danske standardkiste, som vi kan være fremme med inden for to timer.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Holmstrup Kirke eller den borgerlige ceremoni fra Naturkirkegårdens Kapel bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Jyderup eller Hjembæk Kirke køres i rustvogn til Holbæk Krematorium, hvor der afslutningsvis kan nedsættes en urne på de anonymes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en traditionel bisættelse hvor der ikke nedsættes på en kirkegård, men familien modtager en økologisk sø-urne, som benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har iklædt og lagt afdøde i kisten, er der indlagt tid til en sidste afsked ved rustvognen, før der køres i rustvogn til krematorium for brænding.

Bestil bedemanden online

 Og mulighed for at opnå en besparelse på op til 5.000 kr. Start din online-bestilling, og forvent vi kontakter dig for samtale inden 15 minutter hele døgnet.

Spar 5.000,- på bedemanden

Når vores bedemand har arrangeret med præsten i eksempelvis Jyderup Kirke eller Stigs Bjergsted Kirke, fremsender vi et bekræftelseslink til bestillingen, hvor du også kan vælge urne, blomster og gravsten. 

Få den billigste pris for bedemanden med kort eller bestil på kredit. Du modtager afslutningsvis en begravelsesplan og faktura. Vi ordner herefter alt papirarbejde, inklusiv begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale.

Alt sker i løbende dialog, og har du alligevel behov for et møde, kan vi være fremme inden for to timer. Her taler vi alt igennem og ved enighed indgås en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33