top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Nykøbing

Få besøg på Odsherred eller modtag bedemandens gratis rådgivning over telefon.

Få 10 års erfaring hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg vores families begravelsesforretning med egne ansatte bedemænd i Nykøbing. Vi har stor erfaring med at arrangere højtideligheder eksempelvis fra Nykøbing Kirke eller Højby Kirke på bakken.

Får du adgang til vores økologiske sortiment af kister og urner samt lokale blomster efter sæson. Du får den bedste pris med vores danske standardkister og kan spare 5.000 kr. på bedemanden.

Vores bedemænd står klar til at hjælpe dig og giver prisgaranti med den bedste pris. Bestil din bedemand online her på hjemmesiden, ring for at aftale et uforpligtende møde eller blot ved ønske om et tilbud.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd klar ved telefonen for samtale

Peter Holm

Peter er bedemand i hele Odsherred Kommune. Som tidligere instruktør på bedemands uddannelsen har Peter svar på alle dine spørgsmål ved et dødsfald i Nykøbing.

  70 25 25 33

Per Holm

Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring som bedemand i Nykøbing. Ring for gratis rådgivning om den ønskede begravelse eller få Per på hjemmebesøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Lad Christian dele ud af sin mange års erfaring med især handlinger fra Nørre Asmindrup Kirke eller den klassiske kistebegravelse fra Lumsås Kirke og Kirkegård.

  70 25 25 33


Video: Få en lokalkendt bedemand

Bestil klima-kompenseret online for en bæredygtigtig bisættelse med CO2-neutraliseret kørsel og kremering. Ellers vælg besøg for en traditionel samtale om begravelse fra Rørvig eller Lumsås Kirke.

Ellers få et personligt møde inden for tre timer i Odsherred Kommune. Vores ekspertise gør, at vi kan hjælpe med alt fra start til slut, inkl. begravelseshjælp og alt papirarbejde frem til skifteretten.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Nykøbing Kirke eller Nørre Asmindrup Kirke bærer I som familie kisten ud til gravpladsen. Her afsluttes ceremonien med jordfæstelse i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Odden eller Rørvig Kirke køres i rustvogn til Margrethe Kapel i Holbæk, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Højby Kirke, men hvor I nu får udleveret en sø-urne på Holbæk Krematorium, der kan åbnes og bruges ved askespredning i Isefjord.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på privat adressen, Lynghuset Plejehjem eller Solvognen Hospice, hvor der er sat tid af til en sidste afsked ved kisten, inden kørsel til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil ceremoni online og spar 5.000 kr. Start vores klima-kompenseret online bestilling og forvent at vores vi kontakter dig for en samtale inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Når vi har arrangeret den ønskede ceremoni, f.eks. i dialog med Nykøbing Kirke eller borgerligt fra Margrethe Kapellet, sender vi dig et link på e-mail for bekræftelse og valg af blomster, urne og gravsten.

Vi er e-mærket, så den endelige aftale om vores begravelsesservice indgås først, når du har fået oplyst den samlede pris inkl. kirkegårdsudgifter, og på et oplyst grundlag kan betale med kort eller bestille på kredit.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig. Få en begravelsesplan og en samlet faktura. Forvent at vi klarer alt - inklusiv papirarbejde og begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Hvis du foretrækker hjemmebesøg, kan vores bedemand i Odsherred naturligvis også komme hjem til jer. Vi kan være fremme inden for to timer – og inden for tre timer i rustvogn med ønskede kiste. 

Vælg vores familieforankrede bedemænd med stort lokalkendskab, der står klar døgnet rundt til at hjælpe med alt angående begravelsen. Ved enighed indgås en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Ring nu – 70 25 25 33