Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Højby

10 års erfaring som bedemand i Højby. Få rådgivning over telefon eller på et besøg i dag.

Billigste lokale bedemand i Højby med 20.000 tilfredse familier

Lad bedemand med 10 års erfaring arrangere den ønskede højtidelighed i Højby. Vi kan forestå ved kirkelige, eksempelvis en bisættelse fra Højby kirke - bestil billigst online på under to minutter.

Du får en begravelsesforretning, hvor alle vores bedemænd er certificerede. Vores bedemand på Odds Herred er til rådighed døgnet rundt via telefon og kan komme ud på din adresse for personlig samtale.

Vælg en bedemand med stort lokalt kendskab i Odsherred Kommune. Ring hele døgnet for en samtale om en mulig begravelseshandling. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per for en uforpligtende samtale over telefonen eller aftal et personligt møde med ham. Alle aftaler om begravelse i Højby kan træffes i privaten inden for to timer.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin 10 års erfaring med især begravelses handlinger fra Nørre Asmindrup Kirke eller den klassiske bisættelse fra Højby Kirke på bakken.

  70 25 25 33


Vi som bedemænd i Odds Herred

Ønsker du den lavest mulige pris, kan du også bestille begravelsen eller bisættelsen i Højby via vores klimakompenceret online-formular. Udfyld dine informationer, så kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Vi tilbyder økologiske produkter, herunder kister og urner samt muligheden for CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremering, hvis du ønsker dette til gennemførsel af bisættelsen.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Højby Kirke eller borgerlige ceremoni fra Margrethe Kapel bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter klassisk handling i f.eks. Nørre Asmindrup Kirke køres i rustvogn til Holbæk Krematorium, så der afslutningsvis kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en traditionel bisættelse i kirke hvor der ikke nedsættes i jord. Som familie får I udleveret en økologisk sø-urne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på privatadressen, Plejecentret Lynge eller Solvognen for kørsel til Holbæk Krematorium for brænding, så en urne kan nedsættes i jord.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Hvis du bestiller klimakompenseret online, sparer du mest på bedemanden. Vi kontakter dig om 15 minutter for en indledende samtale om den ønskede handling.

Bestil Højbys bedemand online

Hvad enten du i din online-bestilling har valgt Højby Kirke eller bisættelse fra Nørre Asmindrup Kirke, sender vi dig et bekræftelseslink til bestilling, når vi har arrangeret den komplette begravelseshandling. 

Når alt er færdigplanlagt, sender vi en samlet faktura til dig, hvor du tilmed kan få et overblik over de elementer, du har bestilt. Hvis du har spørgsmål hertil, kan du til enhver tid kontakte os. Ellers kan du vælge at få en bedemand på besøg i Højby.

Få besøg inden for to timer i Højby

Du kan ringe døgnet rundt og aftale et mødetidspunkt. Her fortæller vi om de muligheder, I som efterladte har for at tage afsked fra kirke eller et kapel.

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, når vi har arrangeret alt og fremsendt faktura til godkendelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33