Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vig

Vælg en bedemand med 10 års erfaring og 20.000 tilfredse familier, til et møde i dag.

10 års erfaring som bedemand i Vig - få møde for samtale i dag

Vælg en lokal bedemand, som kan hjælpe med at arrangere en forestående begravelse eller bisættelse i eksempelvis Vig Kirke. Gennem de seneste 10 år har vi opbygget et stort kendskab til kirkerne i Odsherred.

Vi tager hånd om alt det tilhørende papirarbejde, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Vi sørger ligeledes for begravelseshjælp, uanset om bestillingen er foretaget online eller i forbindelse med et besøg.

Kontakt os hele døgnet rundt, og hvis du ønsker det, så kan en af vores bedemænd komme på besøg til drøftelser om jeres situation, gratis rådgivning om alt det praktiske og valg af rustvogn.


Bedemand i Odsherred, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per Holm er bedemand med 10 års erfaring med ceremonier arrangeret i Vig Kirke. Kontakt ham over telefonen og få en uforpligtende snak eller aftal et besøg inden for to timer i hele kommunen.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få en bedemand med mange års erfaring med begravelser, især borgerlige ceremonier fra Margrethe Kapel, samt kirkelige højtideligheder fra Grevinge og Asnæs Kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Odsherred

Vælg mellem vores danske økologiske produkter, og få også mulighed for CO2-neutralisering af alt rustvogns kørsel og kremering ved en bisættelse. Alle vores forretninger er CO2-neutraliserede og vores bedemænd har erfaring med bæredygtige begravelseshandlinger.

Spar op til 5.000 kr., når du gennemfører vores simple online-trin. Vi kontakter dig inden for 15 minutter for en samtale, når du har udfyldt første trin. Vi kan være fremme inden for få timer i hele Odsherred Kommune.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handling i f.eks. Vig Kirke bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af afdøde i gravstedet. Det sker i direkte forlængelse af ceremonien i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Nørre Asmindrup eller Egebjerg Kirke bliver kisten afslutningsvist kørt til Holbæk Kapel for brænding, så I efterfølgende kan nedsætte urnen på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en traditionel bisættelse i Vig Kirke, hvor I efterfølgende vil få udleveret en sø-urne på krematoriet, som er designet til spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse, Hospice Lynghuset eller Solvognen, er der mulighed for fremvisning og en sidste afsked, inden kisten vil blive kørt i rustvogn til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan bestille begravelsen online via vores hjemmeside. Det er nemt og for mange pårørende bekvemt at kunne sidde hjemme og bestille begravelsen.

Bestil os online og spar mest

Det eneste, du undværer, er bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning. Du får en fast tilknyttet bedemand, som arrangerer den fulde begravelse, hvorefter vi sender dig et link til en bekræftende bestilling.

Her kan du vælge de ønskede blomster, urne, samt design af gravsten. Det er billigst, hvis du færdiggør bestillingen med betalingskort, men du kan også vælge at bestille bedemanden på kredit for betaling efter begravelsesceremonien eller skifteretten.

Efter bestillingen er gennemført, modtager du en samlet plan over ceremonien samt en faktura over dit forbrug. Det giver dig ro at få begravelsesplanen og faktura på forkant af handlingen i kirke, så du har mulighed for at afstemme manuelt.

Få besøg i Vig inden for to timer

Foretrækker du i processen – eller fra starten - at få en personlig samtale med din bedemand, kan vi være fremme for personlig samtale inden for to timer – og i rustvogn med kiste inden for tre timer.

Samtalen er yderst professionel, hvor vi ofte starter med at drøfte jeres situation, hvorefter vi forsøger så vidt muligt at opfylde de personlige ønsker, som I som pårørende har i forbindelse med ceremonien.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33