Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Svinninge

Lad en bedemand med 20.000 tilfredse familier hjælpe. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale.

Bedemand med 10 års erfaring og økologiske produkter i Svinninge

Vælg uddannede og lokalkendte bedemænd, der kender Svinninges kirke og hvilke muligheder der er i hele Holbæk kommune for afholdelse af en god afsked. Vi har åbent for telefonisk rådgivning hele døgnet.

Ønsker du at spare mest på bedemanden, der det muligt at erstatte bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning med en e-mærket onlinebestilling. Service en den samme, blot telefonisk.

Ellers få os på besøg til en samtale. Først når vi har arrangeret den fulde begravelseshandling, indgår vi en aftale om brug af vores service. Betal billigst med kort eller bestil med op til 90 dages kredit.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Mød Per til en personlig samtale om mulig kirkelig begravelse eller bisættelse i hele Holbæk kommune. Lad Per arrangere begravelsen på Svinninge kirkegård.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Er lige nu ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris-bæredygtig - eller traditionel begravelse med forudgående personlig samtale i dag

  70 25 25 33


Derfor os som bedemænd i Svinninge

Bestil bedemænd Co2-neutraliseret online.

Den eneste forskel på os og andre lokale bedemænd, er at du sparer 5.000 kr. på samme ydelser og produkter. Dette inkluderer ansøgning om begravelseshjælp og al papirarbejde frem til skifteretten.

Vi tilbyder økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres med Co2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på Holbæk krematorium


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkehandlingen i f.eks. Svinninge kirke eller en borgerlig handling fra Margrethe Kapel, bærer familien afdøde i kiste ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Kundby eller Hjembæk kirke køres afdøde i rustvogn til Holbæk krematorium, så en bionedbrydelig urne afslutningsvist kan nedsættes på et gravsted.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, hvor der efter evt. afholdt handling i Svinninge kirke udleveres en sø-urne til jer, som i kan benytte til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kisten, er der lagt tid ind til en sidste afsked i form af en fremvisning, inden rustvognen kører til Holbæk krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Gør det for besparelsen eller miljøets skyld, da det giver os som bedemand færre arbejdstimer og mindre kørsel, og derved lavere pris og mindre CO2-aftryk.

Bestil din bedemand online

Start en elektronisk bestilling og forvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter. Du får en fast bedemand tilknyttet, det vil sige en bedemand, som sørger for, at din og jeres ønsker føres ud i livet til mindste detalje.

Når vi gennem løbende dialog, har arrangeret en ceremoni fra Svinninge kirke, sender vi et link til en bekræftende bestilling. Her kan du også vælge urne, blomster og gravsten. Betal billigst med kort, men vi har også mulighed for at betale på kredit.

Afslutningsvist modtager du den samlede begravelses-plan og en faktura for forkant af den arrangerede ceremoni i kirke eller fra Margrethe kapel uden præst. Vi klarer alt papirarbejde og søger også begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du og din familie, at få bedemanden på et uforpligtende besøg til en begravelses samtale, kan vi være fremme inden for to timer. Samme dag drøfter vi situationen og muligheder for en god sidste afsked. 

Vi bruger meget tid på at lytte og rådgive om f.eks. højtidelighed i Svinninge kirke. Bemærk at vi er e-mærket. Først når vi har arrangeret den fulde ceremoni, indgås en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33