Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Holbæk

Spar 5.000,- ved et opkald for gratis rådgivning hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 år som bedemand i Holbæk med møde eller bestilt online

Bestil os via et telefonopkald, online eller få besøg af vores bedemand. Vi står til rådighed hele døgnet, hvis du ønsker en samtale. Ydermere kan vi være fremme i hele Holbæk kommune inden for tre timer.

Du kan forvente fuld service. Det betyder, at når du vælger os til at stå for begravelsen i Sankt Nikolai Kirke eller fra Margrethe Kapel, ansøger vi også begravelseshjælp og laver alt papirarbejde for dig.

Bestil klima-kompenseret gennem vores danske økologiske kiste, eller vælg vores danske hvide standardkiste, og spar 5.000 kr. Du kan kontakte os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål eller aftale om møde.

Bedemand i Holbæk, Per Holm
Vagt-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Bedemand Per Holm er altid til rådighed via telefon for en uforpligtende samtale. Per har 10 års erfaring med afholdelse af højtideligheder i Holbæk og kan komme på besøg inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få Christians rådgivning via telefon lige nu og gør brug af hans viden om afholdelse af alternative og specielle begravelser og bisættelser fra f.eks. Margrethe kapel på Naturkirkegården.

  70 25 25 33


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Sankt Nikolai Kirke eller Fra Margrethe Kapel, bæres kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på ofte Østre eller Naturkirkegården i Holbæk.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Tveje Merløse Kirke køres der i rustvogn til Holbæk Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på den foretrukne kirkegård i Holbæk.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse med fuld handling i f.eks. Grandløse Kirke. Her får de pårørende udleveret en økologisk sø-urne, hvor asken efterfølgende spredes i Isefjord.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj på privatadresse og eller Holbæk Syghus’ Kapel iklædes og ilægges afdøde i kisten. Derefter køres kisten til Holbæk krematorium eller kirkegården.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start en 100% klima-kompenseret onlinebestilling og afvent vi kontakter dig inden for 15 minutter. Vælg en e-mærket bedemand, der har egne bedemænd og rustvogne.

Bestil din bedemand online

Vi kan hjælpe med begravelseshandlingen, uanset om du/I ønsker, at det skal være en kirkelig handling eller en borgerlig bisættelse fra eksempelvis Margrethe Kapellet eller hospitalets kapel på Sofievej.

Når alt er arrangeret i forhold til begravelsen eller bisættelsen, sender vi et bekræftende link, hvor blomster, gravsten og urne kan tilvælges.

Det er nemlig vigtigt for os, at alt bliver nøjagtigt, som du/I ønsker det. Når bestillingen er bekræftet, fremsender vi en begravelsesplan og en samlet faktura, hvor alle priserne står udspecificerede.

Få en personlig samtale i Holbæk

Foretrækkes lokal assistance kan vores bedemænd fra Holbæk være hurtigt fremme til samtale eller kisteilægning. Yderligere kan kisten via rustvogn køres til Margrethe Kapellet.

Hvis du vælger vores løsning med hjemmebesøg, er det selvfølgelig også med fuld service inkluderet. Her medbringer vi alle relevante dokumenter for en manuel gennemgang og underskrift på mødet i Holbæk.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33