Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vipperød

Ring for gratis rådgivning hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier og 10 års erfaring.

Få 10 år som lokal bedemand i Vipperød på besøg for samtale

Vælg økologiske produkter eller gå efter bedste pris og spar mindst 5.000,- online med Vipperøds laveste priser på danske kister for gennemførsel af begravelse fra Sdr. Asminderup eller Ågerup Kirke.

Få en bedemand, der både kan stå for både kirkelige og borgerlige ceremonier fra Margrethe Kapel. Dette med lokale præst eller arrangeret efter jeres ønsker til musik, tale og form.

Døgnservice: Lad hjælpe dig uanset, om du foretrækker kirke eller kapel, samtale i hjemmet eller online. Rustvogn og bedemænd kan være fremme inden for tre timer for ved behov for vores akutte assistance.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få en lokalkendt bedemand i samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring med alt fra blomster til begravelse, mulighed for specialkiste og priserne på Vipperøds kirkegårde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Udnyt Christians viden om afholdelse af bisættelser i Grandløse eller Kvanløse Kirke med indlagt kortegekørsel til Margrethe kapel.

  70 25 25 33


Vælg vores lokale bedemænd i Holbæk

Bedre Begravelse tilbyder både billige, traditionelle og bæredygtige begravelser, hvor det også er muligt at CO2-neutralisere alt kørsel i rustvogn og kremeringen på Holbæk Krematorium.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller få en aftale om et uforpligtende møde. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer i hele Holbæk kommune.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i eksempelvis Sdr. Asminderup eller Tveje Mærløse Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Ågerup, bæres kisten ud til rustvognen for kørsel til Holbæk Krematorium, så en urne afslutningsvis kan nedsættelse på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni fra Margrethe Kapel, hvor I efterfølgende får en sø-urne udleveret på kapellet, for askespredning over havet eller i Isefjord fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der også lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Holbæk Krematorium.

CO2-neutraliseret bedemand

 Få billigste pris og laveste CO2-aftryk ved at vælge vores e-mærket online-bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig.

Samtale om 15 minutter

Efter du har gennemført første trin i vores bestilling, kontakter vi dig til en samtale. I løbende dialog, arrangerer vi begravelsen i en af Vipperøds to kirker eller borgerligt fra Margrethe Kapel uden præst. 

Modtag et bekræftelseslink på e-mail, hvor du også kan vælge dansk urne, økologisk kiste, lokale blomster og design af gravsten online. Alt betalt billigt med kort eller bestil på kredit.Vi klarer naturligvis alt papirarbejdet, og vi kan også hjælpe med at søge begravelseshjælp.

Møde om to timer i hjemmet

Vi har 10 års erfaring med planlægning af begravelser og bisættelser i hele Holbæk Kommune, og giver altid en højt kvalificeret behandling, med baggrund i vores lange erfaring som bedemænd.

Derfor er det naturligvis muligt at få et møde med os lokale bedemænd. Her er det vigtigt for os at lytte til de specifikke ønsker, du har for begravelsen, så alt forløber som forventet til UG.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33