Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Skibby

Ring for uforpligtende dialog eller få en bedemand med 20.000 tilfredse familier på besøg.

10 års erfaring som bedemand med økologiske begravelser i Skibby

Vælg en begravelsesforretning med egne ansatte bedemænd og moderne rustvogne. Igennem os kan du bestille Skibbys billigste bedemænd, hvor der også er adgang til økologiske danske produkter. 

Vi yder fuld service, og derfor står vores bedemand for hele planlægningen af den forestående afskeds-ceremoni, hvad enten den skal foregå i Skibby kirke med lokal præst eller borgerligt fra kapellet med familien.

Vælger du online med telefonisk dialog, sparer du mest, Den eneste forskel er, at bedemanden ikke kommer på besøg. Bedemanden kan være fremme hos dig inden for en time for fuld service og femstjernet behandling.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd klar ved telefonen for samtale i Skibby

Per Holm

Vælg senior bedemand Per Holm for en uforpligtende samtale om alt fra blomster til kirke, økologisk kiste - eller kontakt til Skibbys lokale stenhugger.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christians unikke viden om specielle og unikke begravelser i Kyndby Kirke. Vælg en speciel og unik bisættelse fra Krogstrup kirke.

  70 25 25 33


Vælg lokalkendte bedemand i Skibby

Få adgang til økologisk kiste eller urne – og ønsker I mest mulig bæredygtighed, kan både kremering og rustvognskørsel CO2-neutraliseres. Ellers gå efter bedste pris. 

Vi er Skibbys billigste bedemand, og vælger du at bestille os online, vil du med prisgaranti få en besparelse på 5.000 kr. Bedemanden kan være fremme hos dig inden for en time i Skibby og omegn.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i f.eks. Selsø Kirke eller Skibby Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravstedet for direkte jordfæstelse i forlængelse med ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i f.eks. Vellerup- eller Ferslev Kirke køres afdøde i rustvogn til krematorium, så der efterfølgende kan urnenedsættes på Skibby kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, hvor der ikke nedsættes på kirkegården. Her får I som pårørende udleveret en sø-urne, hvor asken afslutningsvist spredes til havs fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i kisten på privatadresse, plejehjem, Hospice Sjælland eller Frederikssund hospital, hvorefter der køres i rustvogn til krematorium.

Spar mest på bedemanden

 Bestil begravelsen eller bisættelsen i Skibby online og spar 5.000 kr. på bedemanden og klimaet ved mindre kørsel for møde.

Bestil Skibbys bedemand online

Når bedemanden har arrangeret den ønskede begravelse fra f.eks. Skibby Kirke eller borgerligt fra kapellet, sender vi dig en mail med et bekræftelseslink.

Her får du også mulighed for at vælge urne, blomster og gravsten. Spar mest via betaling med kort eller køb med op til 90 dages kredit.

For at give dig et overblik over den forestående begravelse eller bisættelse, sender bedemanden dig en udførlig plan over ceremoniens forløb samt en samlet faktura.

Få besøg inden for en time

Et hjemmebesøg er, som navnet antyder, et besøg hjemme hos den pårørende. Her kommer en af vores kompetente bedemænd, der kender alle lokale muligheder i Søby- og Hyllinge Kirke. 

På mødet lytter bedemanden til jeres ønsker og behov i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelse – og kun hvis der er konsensus indgås aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33