Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Kirke Hyllinge

Online eller få besøg

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog og gratis rådgivning.

20.000 tilfredse familier. Spar 5.000,- og få 10 års erfaring

Skal du planlægge en begravelse eller bisættelse i Kirke Hyllinge? Vælg en lokal bedemand, hvis du har brug for rådgivning. Vi svarer på telefonen hele døgnet, og kan komme besøg for personlig samtale.

Hvis du vælger vores bedemand, kan du forvente fuld service. Det vil sige, at bedemanden klarer alt i forbindelse med den ønskede handling. Han hjælper endda også med alt papirarbejde frem til skifteretten.

Vi har fuld forståelse for, at det i en svær situation kan være svært at overskue planlægningen af begravelsen. Derfor har vi en e-mærket onlinebestilling, for at hjælpe de efterladte mest muligt.


Bedemand i Kr. Hyllinge, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få Pers 10 års erfaring som bedemand i Lejre Kommune. Ring hele døgnet for aftale om besøg, møde på Pers kontor i Roskilde eller bare gratis rådgivning.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Det er altid muligt at kontakte os på telefonen for en uforpligtende samtale om ceremoni fra Lyndby og især Kirke Hyllinge. Ring hele døgnet for samtale.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemænd?

Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og brændingen på Roskilde eller Holbæk Krematorium ved en bisættelse.

Bestiller du klimakompenseret online, sparer du også 5.000 kr. Den eneste forskel er, at vi har erstattet bedemandens hjemmebesøg og katalogfremvisning med en e-mærket bestilling til kort eller kreditkøb.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Kirke Hyllinge eller Søby Kirke bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Gershøj eller fra Rye Kirke køres til Roskilde Krematorium for brænding, så I kan urnenedsætte i gravstedet på Kirke Hyllinge Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ceremonien afholdes som en bisættelse i eksempelvis Sonnerup Kirke, hvor den afgørende forskel ligger i, at I får udleveret en sø-urne, der er designet til spredning fra båd i Inderbredningen.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj og ilægning af afdøde i kiste inden for tre timer i hele Lejre Kommune køres i kiste til enten Holbæk eller Roskilde Krematorium, hvor der kan brændes uden ceremoni.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Ønsker du den størst mulige besparelse, bør du benytte vores mulighed for at bestille begravelses online. Efter bestillingen er startet, kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Når begravelsen eller bisættelsen i Kirke Hyllinge er arrangeret af bedemanden, vil du modtage et link på e-mail, hvor du skal bekræfte bestillingen. Det er din forsikring om, at alt er forløbet præcist som du ønsker. Herefter modtager du en begravelsesplan og en samlet faktura. 

Foretrækker du alligevel en personlig samtale med en bedemand, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Vores lokale bedemand kan være på adressen i Kirke Hyllinge inden for en time.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring bisættelsen eller begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om begravelses handlingen og du acceptere vores faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33