Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Tølløse

Vælg en lokalkendt bedemand med 10 års erfaring og 20.000 tilfredse familier - til et møde i dag.

Bedemand med økologiske produkter og laveste priser i Tølløse

Vores lokalkendte bedemand i Gilleleje kan være fremme hos jer inden for to timer. Få fuld-service, uanset om du bestiller bedemanden online eller i forbindelse med et hjemmebesøg.

Vælger du online med telefonisk dialog, sparer du mest - også også for miljøet. Den eneste forskel er, at bedemanden ikke kommer på besøg til katalogfremvisning, resten er som traditionelt.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller få en aftale om et uforpligtende møde. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer i hele Gribskov kommune.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Os som bedemand i Tølløse

Per Holm

Per har 10 år erfaring med gennemførsel af billige bisættelse eller bæredygtige begravelser fra Tølløse kirke med brug af økologisk kiste.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian har unik viden om afholdelse af alternative eller på en anden måde specielle begravelser og bisættelser i hele Holbæk kommune og fra kapel.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Tølløse

Få hos os også adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres op med Co2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og brænding på Holbæk krematorium ved en bisættelse.

Vi yder altid fuld service - det vil sige, at vi også hjælper med papirarbejdet og at søge begravelseshjælp. Så hvis du har brug for hjælp til at arrangere begravelse i Tølløse kirke, så tøv ikke med at kontakte os lige nu.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Tølløse eller Soderup kirke, bærer I som familie, kisten ud på kirkegården for jordfæstelse på gravstedet som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Kvanløse eller Sonnerup kirke, bæres ud til rustvogn for en sidste afsked, inden kørsel til krematorium, så der urne efterfølgende kan nedsættes.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med højtidelighed i Tølløse kirke, hvor I som familie får en økologisk sø-urne udleveret på krematoriet, sår det er muligt at spredning afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand ankommer inden for to timer, iklæder og ilægning afdøde i kiste. Der er lagt tid ind for afsked ved rustvognen, før der køres til krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Det giver dig mulighed for at sidde derhjemme i ro og mag, imens du bestiller. Benyt computer, ipad eller mobil for at starte en bestilling.

Bestil begravelsen online

Start vores klimakompenseret onlinebestilling og vi vil kontakte dig inden for 15 minutter for samtale om ønsker til forestående begravelse.

Når vi i løbende dialog har arrangeret begravelsen i eksempelvis Tølløse kirke eller borgerlig bisættelse fra Margrethe kapel, sender vi et link på e-mail, hvor alt kan bekræftes og der kan vælge urne, blomster og gravsten.

Betalt billigst med kort eller køb på kredit og modtag en begravelsesplan og faktura på forkant af ceremonien arrangeret. Vi klarer alt papirarbejdet og kan også hjælpe med at søge begravelseshjælp.

Bedemand på hjemmebesøg

Hvis du eller I som samlet familie, gerne vil have en personlig samtale med vores lokale bedemand, kan vi være fremme i Tølløse på adressen inden for to timer. Ring hele døgnet for aftale om besøg.

På mødet taler vi den forestående begravelseshandling igennem og hører hele familiens ønsker. Når vi er blevet enige om en løsning, laver vi aftalen om levering af vores begravelsesservice i Tølløse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33