Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Hvalsø

Ring for dialog og vælg personligt møde hos en lokal bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 års erfaring i Hvalsø - vælg DK's ældste bedemand

Få en lokal bedemand i samtale eller på besøg for personlig betjening i Hvalsø. Kontakt os alle dage, også aften og nat. Vi har vagthavende bedemænd ved telefonen hele døgnet for uforpligtende dialog.

Ellers bestil online med mulighed for op til 90 dages kredit som tilkøb. Vi arrangerer den ønskede begravelse eller bisættelse fra vores centrale kontor i tæt samarbejde med dig og vores lokal-ansatte bedemænd.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller hjælp for opstart af en e-mærket onlinebestilling. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Lejre kommune.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores tre vagthavende bedemænd ved telefonen

Per Holm

Senior bedemand og kan træffes på telefon hele døgnet – tilgængelig alle dage. Få Pers 10 års erfaring og kendskab til alle kirkerne i kommunen.

  70 25 25 33

Christian Holm

Kan besvare alle spørgsmål for gennemførsel af en begravelse i f.eks. Kisserup Kirke, Særløse eller Kr. Såby Kirke. Ring hele døgnet for samtale.

  70 25 25 33

Spar mest på bedemanden

 Ønsker du at spare mest, skal du vælge vores e-mærket onlinebestilling. Du bliver kontaktet inden for 15 minutter for videre dialog.

Bestil bedemand i Hvalsø online

Video: Få hjemmebesøg eller bestil os online via vores en-trins bestilling. Online-bestilling er en nem og komfortabel måde at bestille og planlægge en begravelse på - og den tager to minutter at starte op.

En af vores bedemænd vil kontakte dig for en samtale inden for kun 15 minutter. Du kan forvente fuld service inkl. alt. Når du har afsluttet vores korte bestilling online, ringer vi dig op for samtale.

Hvis du har brug for hjælp undervejs i din bestilling, hjælper vi dig gerne – også hvis du alligevel skulle have brug for personlig betjening.

Få besøg i dag for samtale

Som en del af vores service, er det vigtigt at tilbyde alle et hjemmebesøg i forbindelse med planlægning af en begravelse eller bisættelse - det gælder også borgerne i Hvalsø og omegn.

Hjemmebesøget er et møde, hvor vores bedemand og de efterladte taler om den forestående ceremoni. Vi er erfarne, og du vil opleve et yderst professionelt samarbejde, hvor der lyttes til dine ønsker og behov.

Når vi har arrangeret den ønskede ceremoni med præsten i Hvalsø Kirke eller fra kapellet på Østre kirkegård, kan vi sende dig et bekræftelseslink via e-mail, så alle mundlige aftaler kan blive bekræftet.

Hvis vi allerede på hjemmebesøget har talt om blomster, urne, gravsten og alle detaljer omkring den ønskede afskedsceremoni, færdiggøre bedemanden afslutningsvist bestillingen og sender en faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33