Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Lejre

Vælg personligt møde eller bestil os online. Ring hele døgnet for uforpligtende dialog.

10 år som lokal bedemand i Lejre med 20.000 tilfredse familier

Vælg vores lokale kendskab til mulighederne for afholdelse af højtideligheder i både Hvalsø, Glim og Allerslev Kirke.

Lad vores lokale bedemand i Lejre hjælpe med at arrangere begravelsen. Vi står til rådighed for rådgivning over telefon og på et uforpligtende møde for drøftelse om en mulig bisættelse fra f.eks. Rorup Kirke.

Døgnservice: Ønsker du at spare 5.000 kr. på os som bedemænd, kan du med fordel bestille indledningsvis over telefonen eller blot starte en onlinebestilling. Vi dig inden for 15 minutter for videre samtale.


Bedemand, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Mød Per til en samtale om en mulig begravelse eller bisættelse i hele Lejre Kommune, eller lad ham arrangere en borgerlig handling uden præst fra Østre Kirkegårdskapel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få gratis rådgivning hos Christian om mulighederne for en bisættelse fra Lejre Allerslev Kirke, samt et nøjagtigt tilbud med et bud på omkostninger til bedemand og gravsted.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Lejre

Vælg økologiske kister eller urner og mulighed for levering af blomster fra jeres florist i Lejre til en arrangeret højtidelighed i Kisserup Kirke, begravelse fra Rorup Kirke eller bisættelse i Glim Kirke.

Lad vores CO2-neutraliserede rustvogn køre til en begravelse i Osted Kirke eller med kørsel videre til Roskilde for CO2-neutraliseret kremering. Forvent fuld-service hvor vi sørger for papirarbejde og begravelseshjælp.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Allerslev Kirke bærer I som samlet familie kisten med afdøde ud til gravpladsen for jordfæstelse som direkte forlængelse og afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Osted eller Rorup Kirke køres kisten i rustvogn til Roskilde Krematorium, så der afslutningsvis kan nedsættes en økologisk urne på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Højtideligheden gennemføres oftest i en kirke eller som borgerlig ceremoni fra Østre Kapel, hvor I som familie får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for to timer for iklædning og ilægning af afdøde i kisten. Der er indlagt tid for en sidste afsked ved kisten inden kørsel i rustvogn til Roskilde Krematorium.

Bestil bedemand online

 Benyt vores online-bestilling, som giver dig adgang til at spare 5.000 kr. på vores ydelser. Når du begynder din bestilling, kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Når vi har arrangeret begravelsen i eksempelvis Allerslev Kirke eller en bisættelse fra kapellet, sender vi dig et bekræftelseslink til en elektronisk bestilling. På den måde er vi sikre på, at alt forløber efter planen.

Vælg en økologisk kiste eller urne, blomster til kisten, gravsten fra lokale stenhuggere og betal med kort eller køb på kredit. Du modtager begravelsesplanen og fakturaen, og vi klarer alt papirarbejdet frem til skifteretten. Få den laveste pris på den ønskede begravelse, men med samme gode service. 

Det er kun bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning, som vi har erstattet med en e-mærket og klimakompenseret online-bestilling.

Få besøg inden for to timer

Hvis du foretrækker en personlig samtale, kommer vi gerne på hjemmebesøg. Her kan vi sammen tale om, hvordan vi bedst muligt får opfyldt afdødes ønsker. 

Få en lokalkendt bedemand til at varetage højtideligheden og hjælpe med alt - det vil også sige papirarbejde og ansøgning om begravelseshjælp. Det gør vi for at gøre det lettere for de pårørende i den svære tid.

På mødet taler vi også om økonomi, og vi er helt klare omkring priserne. Selvom en begravelse eller bisættelse selvfølgelig skal leve op til jeres ønsker, har vi forståelse for, at der ofte også er et budget at tage hensyn til.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33