Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Viby

Vælg møde i Viby og modtag gratis rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Bedemand med 10 års erfaring i Viby - få personligt møde i dag

Vælg en begravelsesforretning med egne ansatte bedemænd. Vi har åbent døgnet rundt. Det vil sige, at du kan kontakte os med spørgsmål eller for en aftale om et uforpligtende besøg i Viby allerede i dag.

Få økologiske produkter eller gå efter bedste pris online. Vi har Vibys laveste priser på danske kister og yder prisgaranti for gennemførsel af ønskede begravelse i Kirke Syv eller bisættelse fra Ørsted Kirke.

Døgnservice: Få en bedemand, der lægger høj vægt på god service og står klar ved telefonen døgnet rundt til at hjælpe. Bedemanden kan ankomme i rustvogn, hvis der er behov for kørsel til kapel.


Bedemand i Viby, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Ledig for samtale: Peter er tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd. Ring hele døgnet for Peters rådgivning om den ønskede begravelse i kiste eller bisættelse for urne.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Seniorbedemand Per Holm har altid mulighed for en samtale på sit kontor i Djalma Lunds Gård 1 i Roskilde. Ring hele døgnet for en aftale om møde eller hjemmebesøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er ældste søn og har speciale i alternative bisættelser, hvis en familie ønsker en unik begravelse. Mød Christian på kontoret eller få besøg af ham i privaten.

  70 25 25 33


Lokalkendt bedemand i Viby

Døgnservice: Få vores bedemand på besøg inden for 30 minutter for en uforpligtende samtale eller aftale om handling. Hvis du foretrækker at bestille online, kan du nemt og enkelt gøre det via vores hjemmeside.

Video: Forvent, at vi som bedemænd ordner alt, herunder aftale med præsten i f.eks. Kirke Syv eller som en borgerlig begravelse fra Østre Kirkegårds Kapel, hvor I eller bedemanden kan være ceremonileder.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Dåstrup Kirke eller Syv Kirke på bakken bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Ørsted Kirke eller Osted Kirke vil kisten blive kørt til Roskilde Krematorium for brænding, så der kan nedsættes en urne i familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Afholdes som en bisættelse i eksempelvis Østre Kapel, men hvor den afgørende forskel ligger i, at I får en sø-urne udleveret, der kan bruges til askespredning fra båd til havs.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste inden for to timer, er der også lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til Roskilde Krematorium.

Bestil klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste mulige Co2-aftryk ved at vælge vores online bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil med fordel din bedemand i Viby online på 2 minutter

Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling på et minut, hvorefter du bliver kontaktet inden for 15 min. Sammen taler vi alt igennem og planlægger evt. afhentning inden for to timer.

På den måde kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for transporten.

Vi yder fuld service under hele planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Det indebærer blandt andet, at vi tager vare på alt papirarbejde helt hen til skifteretten og begravelseshjælp, hvis I ønsker det.

Vælg urne, blomster og gravsten online, når vi har arrangeret hele begravelseshandling. Betal billigst med kort eller vælg kredit – og modtag begravelsesplan og faktura som en garanti for, at alt bliver som ønsket.

Få et uforpligtende hjemmebesøg

Vi kan ordne begravelsesplanlægningen i din/jeres husstand. Vores lokale bedemænd kan være ude til en samtale inden for kun tre timer, hvor vi drøfter ønsker vedrørende bisættelsen eller begravelsen.

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen i Dåstrup Kirke eller Syv Kirke

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33