Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Bjæverskov

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier og spar 5.000 på ønskede begravelse i Bjæverskov.

Vælg en bedemand med 10 års praktisk erfaring i Bjæverskov

Kontakt os hele døgnet, for en samtale om bestilling af os som bedemand. Vi kan være fremme inden for en time i Bjæverskov, og ved behov for akut assistance med rustvogn og økologisk kiste inden for tre timer.

Vi er en begravelses forretning med 20.000 tilfredse familier. Lad vores bedemænd ordne alt i forbindelse med den ønskede begravelse i Bjæverskov – også begravelseshjælp og alt papirarbejde.

Du kan bestille online eller over telefon, eller vælge den traditionelle begravelse med bedemandens besøg for personlig samtale, valg af kiste, lokale blomster, økologisk urne og en gravsten.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd ledige for samtale lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Per Holm har stort kendskab til gennemførsel af borgerlige begravelser og bisættelser fra Bjæverskov, eller borgerlig handling fra Køge Kapel uden præst.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg bedemand Christian Holm. Christian har været bedemand siden 2012, og har arrangeret over 50 begravelses handlinger i Bjæverskov Kirke med sognepræst.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Bjæverskov

Vælg en bæredygtig bedemand - vi har som standard CO2-neutraliseret vores begravelsesforretninger, og giver mulighed for CO2-neutralisering af al rustvognskørsel og kremering ved en bisættelse.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Vælger du personligt møde, så kan vi ofte være hos dig inden for en time efter dit opkald – mens rustvogn og kiste kan være fremme inden for tre timer i Bjæverskov.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Lindemark Kirke eller en borgerlig handling fra Køge kirkegårdskapel, bærer I som familie ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Vollerslev eller Bjæverskov Kirke køres kisten i rustvogn til Køge Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Bjæverskov kirke, hvor familien for en sø-urne udleveret på krematoriet, der tillader askespredning over hav - f.eks. i Køge Bugt fra skib.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der tid til en sidste afsked ved rustvognen, inden der fra Bjæverskov køres direkte til Køge Kapel for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Bestil din bedemand online

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Vi yder fuld service under hele planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Dette indebærer blandt andet, at vi tager vare på alt papirarbejde helt hen til skifteretten og begravelseshjælp, hvis ønskes. 

Vælg urne, blomster og gravsten online, når vi har arrangeret hele begravelseshandling. Betal billigst med kort eller vælg kredit – og modtag begravelsesplan og faktura som en garanti for, at alt bliver som ønsket.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen og du acceptere vores faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33