Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Borup

Gør som 20.000 tilfredse familier. Spar 5.000,- ring for dialog eller aftale samtale i Borup.

Få en mindeværdig afsked i Borup bestil online eller på et møde

Vælg os som jeres bedemand for afholdelse af en kirkelig handling i Borup Kirke. Kirken er, sammen med resten af kirkerne i Borup, et mindeværdigt sted at tage afsked, hvor bedemanden har arrangeret alt.

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker hjælp til planlægning af en begravelse i Kimmerslev eller Nørre Dalby, kan du kontakte os døgnet rundt. Vi har tre vagthavende bedemænd ved telefonen.

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier, som du også kan kontakte døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål, ønsker at bestille online eller aftale om et fysisk møde med bedemanden.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per Holm har kontor i Roskilde. Ring hele døgnet for gratis rådgivning om ønsket begravelse, eller få Per på besøg for en samtale i Borup i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian Holm er øverste bedemand på Sjælland. Få Christians rådgivning – med eller uden personlig samtale - om ønsket begravelse eller bisættelse i Borup.

  70 25 25 33Oplev os som bedemænd i Borup

Lad bedemanden komme på hjemmebesøg, eller bestil os elektronisk via vores klima-kompenseret online-bestilling af den forestående ceremoni fra kapel, eller højtidelighed med Co2-naturaliseret kørsel og kremering, ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.

Ring 70 25 25 33 til vagthavende bedemand både aften og om natten. Vi har tre bedemænd siddende klar ved telefonen.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i eksempelvis Borup Kirke, eller en borgerlig handling i Roskilde Østre Kapel, bærer familie ud til gravstedet for direkte jordfæstelse af kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Kimmerslev Kirke, køres i rustvogn til Roskilde Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med bisættelse i Borup kirke, men hvor familien efterfølgende får udleveret en sø-urne, der kan bruge ved askespredning over havet fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,-

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Bestil din bedemand online

Bestil os som bedemænd online, og spar 5.000 kr. Det er nemt og bekvemt, og når vi har arrangeret alt omkring den ønskede bisættelse, fremsender vi dig et link til bekræftelse af din onlinebestilling. 

Online-bestilling erstatter simpelthen bedemandens hjemmebesøg for beslutning om rette blomster til højtideligheden, en økologisk urne og en bæredygtig kiste. Bestil på kredit, eller få rabat ved kortbetaling.

Hos Bedre Begravelse yder vi kun fuld service. Uanset om du bestiller online eller gennem personlig samtale, så får du altid tildelt en bedemand, som arrangerer selve begravelsen eller bisættelsen. Ved online-bestilling kan du blandt andet angive kirke for ceremonien.

Når vi gennem løbende dialog har reserveret Borup Kirke og Kirkegård, sender vi dig link for elektronisk bekræftelse. Afslutningsvist modtager du en begravelsesplan og samlet faktura, hvor det er muligt at betale med kort med rabat, eller bestille på kredit i op til 90 dage.


Få besøg af bedemanden i dag

Mange foretrækker at tale med en bedemand personligt, når de skal planlægge en begravelse eller bisættelse. Det er en begivenhed, som skal forløbe uden problemer, og du kan derfor forvente en yderst professionel håndtering fra vores bedemand.

I samtalen lytter bedemanden til dine ønsker og behov, da det er vigtigt, at begravelsen eller bisættelsen forløber i tråd med dine forventninger.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33