Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Ringsted

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog og aftale om et møde for personlig samtale i dag.

Også den billigste bedemand i Ringsted med fuld service.

Vores lokalkendte bedemand i Gilleleje kan være fremme hos jer inden for to timer. Få fuld-service, uanset om du bestiller bedemanden online eller i forbindelse med et hjemmebesøg.

Vælger du online med telefonisk dialog, sparer du mest - også også for miljøet. Den eneste forskel er, at bedemanden ikke kommer på besøg til katalogfremvisning, resten er som traditionelt.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller få en aftale om et uforpligtende møde. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer i hele Gribskov kommune.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd i Ringsted ledig for samtale

Per Holm

Drag nytte af Pers 10 år erfaring med både billige bisættelser og bæredygtige begravelser fra Sct. Bents Kirke med jordfæstelse på Ringsted Kirkegård afslutningsvist.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian har unik viden om afholdelse af bæredygtige begravelser og kan derfor rådgive om benyttelse af økologiske kister i Høm Kirke eller Kværkeby Kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Ringsted

Vores lokalkendte bedemænd har stor erfaring med planlægning af begravelser og bisættelser, så du kan føle dig tryg, selvom vores priser er 5.000 kr. lavere end andre lokale bedemænd i Ringsted

Ønsker du at spare mest, skal du bestille en begravelse eller bisættelse online. Det er nemt og du sparer penge. Vælg også vores økologiske produkter og CO2-neutraliserede rustvognskørsel og kremering

Start en gratis og klima-kompenseret online-bestilling, så kontakter vi dig inden for 15 minutter for videre samtale.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Høm eller Allindemagle Kirke bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse, som afslutning på højtideligheden med præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Vigersted Kirke eller fra Ringsted Kirkegårdskapel køres til Ringsted Krematorium for brænding, så der kan nedsættes en urne på en kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse i Sct. Bents Kirke, men hvor den afgørende forskel ligger i at familien nu får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj og ilægning af afdøde i kiste inden for to timer i hele Ringsted Kommune er der altid tid til en sidste afsked ved kisten, før kørsel til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores simple online-bestilling, så tager vi kontakt til dig inden for 15 minutter. Her overtager vi bestillingsarbejdet og sender alle dokumenter til underskrift med NemID.

Spar 5.000,- på Ringsteds bedemand på 2 minutter

Når vi har arrangeret med præsten i f.eks. Sct. Bendts Kirke eller planlagt den borgerlige bisættelse på Ringsted Lirkegårdskapel, sender vi en mail med et bekræftelseslink til en bekræftende onlinebestilling. 

Vælg urne, blomster til begravelsen og evt. en gravsten, og betal med kort eller bestil på kredit. Vi sender den samlede begravelsesplan og faktura, mens vi ordner alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Hvis du alligevel savner vores personlige fremmøde, kan vi komme hjem til dig for en samtale inden for to timer. På mødet afstemmer vi ønsker for den forestående begravelse eller bisættelse i Ringsted

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelses service, hvis vi kan blive enige om handlingen og du accepteret vores faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33