Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Haslev

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog eller aftale om et besøg i Haslev for personlig samtale.

Spar 5.000,- på bedemand i Haslev med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelsesforretning med dygtige og erfarne bedemænd og kontor i Haslev. Vi har åbent døgnet rundt. Kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller aftale om personlig samtale i Haslev.

Lad eventuelt os arrangere en handling i f.eks. Tureby Kirke og/eller med jordfæstelse på Freerslev Kirkegård.

Få vores bedemand på besøg for en uforpligtende samtale eller bestil billigst online. Forvent også at vi ordner alt og papirarbejde, der kan følge med. Det tager vi hånd om, og søger begravelseshjælp.


Bedemand i Haslev, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en begravelse eller bisættelse i hele landet.

  70 25 25 33

Video: Oplev os som bedemænd

Vælg en begravelsesforretning med dygtige og erfarne bedemænd, med kontor i Haslev. Vi har åbent døgnet rundt. Det vil sige, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller for aftale af hjemmebesøg med vores bosiddende bedemand i Haslev.

Få vores bedemand på besøg for en samtale. Bestil klima-kompenseret online og tilvælg evt. også CO2-neutralisering af alt kørsel til og fra f.eks. Bråby Kirke, samt brændingen på Næstved krematorium

Møde i Haslev for personlig samtale

Ring hele døgnet for aftale om besøg. Kontoret er primært bemandet i weekenden og uden for normal arbejdstid. På mødet vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi har mulighed for at skabe ro og tryghed inden noget sættes i gang

Som lokale bedemand, kan der afholdes møde inden for kort tid. Mødet er uforpligtende og har fokus på at tale om jeres situation og mulige begravelseshandling i Haslev eller fra kapellet.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Terslev Kirke, eller en borgerlig handling fra Østre Kapel, bærer I som familien ud til gravpladsen for jordfæstelse på f.eks. Freerslev Kirkegård i kiste.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Dalby eller Haslev Kirke, køres i rustvogn til Næstved Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

En bisættelse, hvor eneste forskel er, at familien ikke benytter en kirkegård, men i stedet afslutningsvis får udleveret en sø-urne på krematoriet for spredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og kisteilægger inden for to timer. Mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel i rustvogn til Næstved Østre Kapel for kremering.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vælg en e-mærket bedemand, så vi kan sikre dig en fair handel. Først når vi har arrangeret alt, indgås den endelige aftale om vores begravelsesservice.

Bestil din bedemand online

Du kan bestille din begravelse eller bisættelse online. Det er nemt, du skal blot starte bestillingen og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. Ring, hvis du har brug for hjælp til din online-bestilling. Vi er e-mærket, så vi kan sikre dig en fair handel. 

Før vi indgår den endelige aftale om vores begravelses service, giver vi dig det fulde overblik over den samlede bestilling online. Sidst modtager du så en plan over ceremoniens forløb, samt den godkendte faktura. At du får den samlede faktura før handlingen, giver dig ro til at fokusere på det vigtigste: Familien i Haslev.

Få bedemandens besøg i Haslev

Mange foretrækker, at bedemanden kommer hjem til de efterladte til en snak om den forestående begivenhed. Da vores bedemænd bor og har bedemandskontor i Haslev, kan vi ankomme inden for 30 minutter. 

Dette for en uforpligtende samtale om jeres ønsker til hvordan begravelsen eller bisættelsen skal forløbe. Her lytter vi til jeres personlige ønsker og behov.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33