Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Herfølge

Spar 5.000,- på lokale bedemand. Ring for uforpligtende dialog eller møde i dag.

Også billigste bedemand i Herfølge med 20.000 tilfrese familier

Vi er en begravelses forretning, der yder lokal service i hele Køge Kommune. Få en samtale med vores bedemand inden for en time i Herfølge eller inden for 15 minutter over telefonen.

Få uddannede og lokalkendte bedemænd, der kender Herfølge Kirke og har nøgler med adgang til Køge Kapel, hvis du har behov for, at vi skal afhente på privatadresse eller f.eks. Tingstedet Plejehjem.

Den eneste forskel på os og den lokale bedemand er, at vores priser er 5.000 kr. lavere for de samme ydelser og produkter, inklusiv ansøgning om begravelseshjælp og al papirarbejde frem til skifteretten.

Bedemand i Herfølge, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Få Pers 10 års erfaring som bedemand i Herfølge. Han er altid mulig at kontakte på telefonen for en samtale om den sidste afsked. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian Holm har erfaring med begravelser, især borgerlige ceremonier fra kapellet eller begravelser fra Sædder Kirke med jordfæstelse på kirkegården.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Herfølge


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Boholte eller Sædder Kirke bærer I som familie kisten med afdøde ud til gravpladsen for jordfæstelse, som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Herfølge Kirke eller fra Køge Kapel køres i krematorium for brænding, så du kan nedsætte en urne i familiegravsted eller de ukendte fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse, men hvor den afgørende forskel ligger i, at I som familie nu får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over Køge Bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj og ilægning af afdøde i kiste inden for tre timer køres kisten til Køge Krematorium, hvorefter en urne kan nedsættes på Herfølge Kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Bestil din bedemand online

I stedet for at få Herfølges lokale bedemand hjem til planlægning af den forestående ceremoni, kan du også selv klare planlægningen online. Det sker fra vores hjemmeside, og det er nemt og billigt. 

Vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre samtale om en mulig traditionel begravelse, online-bestilling eller bæredygtig bisættelse, hvor både kørsel og kremering kan CO2-neutraliseres.

Nedenfor starter du en gratis og uforpligtende bestilling, så kontakter vi kirke, kapel og præst for den ønskede om ceremoni. Når vi har arrangeret alt, sender vi dig et bekræftelses link for valg af blomster, urne og gravsten.

Betal med kort eller køb på kredit. Afslutningsvis sender vi dig en samlet begravelsesplan og faktura. Desuden giver vi dig den service, at vi står for alt papirarbejdet undervejs, inkl. ansøgning om begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Du har mulighed for at planlægge begravelsen eller bisættelsen sammen med Herfølges lokale bedemand, eller du kan bestille ceremonien online. Det er er op til dig. Se nedenfor og få flere oplysninger.

Få en personlig samtale om den ønskede begravelse eller bisættelse, som skal finde sted inden for den nærmeste fremtid. Her kan Herfølges lokale bedemand være fremme hos dig inden for to timer.

Hjemmebesøget består af en samtale, hvor bedemanden og familien sammen finder frem til den løsning, som familien finder mest personlig og som kan lade sig gøre for bedemanden i området.

Du kan vælge mellem CO2-neutraliseret kørsel, økologiske produkter eller vores danske og billige standardkiste. Hvis der ikke indgås en aftale til hjemmebesøget, så er besøget naturligvis gratis.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33