Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Tureby

20.000 tilfredse familier. Vælg en traditionel, bæredygtig eller billig begravelse i Tureby

10 års erfaring som bedemand med økologiske begravelser på Stævns

Vi taler gerne om priser. Det er nemlig ingen hemmelighed, at selvom vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig og dine nærmeste, har vi samtidig også et skarpt øje på dine omkostninger.

Vi har egne bedemænd og rustvogne i både Faxe og Køge kommuner, så vi kan garantere ufejlbarlighed i vores service - også selv om du har bestilt med billigste pris over telefon og online på to minutter.

Ring hele døgnet for at aftale en personlig samtale, gratis rådgivning, ønske om tilbud eller blot en uforpligtende samtale om en begravelse eller bisættelse fra Tureby eller Sædder Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring hele døgnet for samtale i Tureby

Per Holm

Få Per til samtale i Tureby inden for to timer eller få Pers rådgivning om alt fra blomster og gravsten fra lokale stenhugger i både Faxe og Køge kommuner over telefonen.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christian til rådgivning om økologiske kister, hvis I som familie ønsker en bæredygtig og CO2-neutraliseret sidste afsked fra Dalby Kirke eller Haslev kirke.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i dag

Dette gælder også hvis du foretrækker en bæredygtig begravelse med økologisk kiste og urne. Det er også muligt at CO2-neutralisere al kørsel samt brænding, hvis der er ønske om en bisættelse fra f.eks. Tureby Kirke.

Få en telefonisk dialig eller et traditionelt besøg til begravelsessamtale. Hos os går grundighed og en god pris nemlig hånd i hånd – så ønsker du at få den laveste pris, skal du vælge vores online-services.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Dalby eller Sædder Kirke, bærer familien den afdøde i kisten ud til gravpladsen på kirkegården for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Tureby Kirke eller borgerlig handling ved familien fra Køge Kapel, køres kisten i rustvognen til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Tureby Kirke, hvor den eneste forskel er, at der ikke benyttes kirkegård, men i stedet udleveres en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Inden for to timer kan vores bedemænd iklæde afdøde og lægge denne i kisten. Der er altid mulighed for en sidste afsked, før rustvognen kører til Køge Kapel for kremering.

Spar mest på bedemanden

 Spar 5.000 kr. på lokale Tureby bedemand. Start en e-mærket og klima kompenseret onlinebestilling og forvent at vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Gennem løbende dialog arrangerer vi den ønskede handling, så vi kan sende dig et link til vores bekræftende bestilling. 

Bekræft alle aftaler og vælg blomster til kiste, en urne, design en gravsten og betal med kort eller køb på kredit. Du modtager faktura på forkant af højtideligheden og vi ordner alt papirarbejde og søger begravelseshjælp.

Få bedemanden på hjemmebesøg

Foretrækker du – eller I som familie – vores personlige betjening, kan vi være hurtigt fremme til en samtale, ofte i løbet af en time. På mødet drøfter vi jeres tanker om den forestående begravelse. 

Når vi efterfølgende har arrangeret den ønskede bisættelse i Tureby eller Dalby kirke – og ikke før vi har alt på plads, indgås en aftale om vores e-mærkede begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33