Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand Hårlev

20.000 tilfredse familier. Vælg en traditionel, CO2-neutraliseret eller billig begravelse i Hårlev

Bedemand i Hårlev hjælper med begravelsen


Vælg en bedemand i Hårlev, som altid står klar til at hjælpe dig med at arrangere begravelses handlingen. Vi har et indgående kendskab til kirken, kapellet og lokalområdet på Stævns.

Bestil ceremonien klimakompenseret online til en lav pris eller gennem et traditionelt møde med vores ansatte bedemand i Hårlev, der kan være fremme ved dig efter en time. Ring hele døgnet for aftale.

Som lokalkendte bedemænd ved vi, at Hårlev Kirke har en historie, som rækker helt tilbage til den romanske periode. Kirken er udformet af velholdte, romanske munkesten - midt i naturskønne omgivelser.

Kirken er derfor et godt valg til en afskeds ceremoni, hvis I ikke foretrækker Endeslev eller Varpelev Kirke som rammen for den sidste afsked. Vi kender alle kirkerne og kan rådgive om mulighederne i Hårlev.

Få adgang til økologiske produkter, herunder kister og urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget ved gennemførsel af brænding på Køge Krematorium

.

Per Holm

Vælg Per Holm for en uforpligtende samtale over telefonen hele døgnet. Per har 10 års erfaring som bedemand i Hårlev og kommer gerne på hjemmebesøg for en personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian er ledig ved telefonen lige nu. Han har især erfaring med handlinger fra Hårlev og Endeslev Kirke samt bisættelse i Tårnby eller Hellested Kirke med kørsel til Køge Kapel.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Hårlev

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i f.eks. Varpelev Kirke bærer I som samlet familie kisten ud til gravstedet for direkte jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Hårlev eller Vråby Kirke, køres i rustvogn til Køge Kirkegårdskapel for kremering, så der efterfølgende kan urnenedsættes i familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ceremonien foregår som en bisættelse i f.eks. Tårnby Kirke, hvor I nu blot får udleveret en økologisk sø-urne fra krematoriet, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i kiste på privatadressen, et af Stævn Kommunes plejehjem eller Køge Sygehus før der køres i rustvogn til krematoriet for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du har mulighed for at bestille ceremonien e-mærket og klima-kompenseret online. Vi kontakter dig, når du har gennemført bestillingens første trin.

Bestil din bedemand online

Når bedemanden har kontaktet præsten i Hårlev eller Vraaby Kirke, eller reserveret en borgerlig bisættelse fra kapellet, sender vi en bekræftelse, hvor også blomster til kisten, økologisk urne og graven vælges.

Inden ceremonien får du tilsendt en plan over den planlagte begravelse eller bisættelse samt en samlet faktura med op til 90 dages kredit for betaling af bestilte begravelse eller bisættelse i Hårlev.

Få besøg inden for to timer

Et møde, hvor den forestående begravelse eller bisættelse bliver planlagt. Bedemanden lytter altid til de specifikke ønsker og behov, som du og din familie har.

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelses service, hvis vi kan blive enige om handlingen og du kan acceptere vores faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33