Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Tappernøje

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier til et traditionelt personligt møde i Tappernøje.

Få 10 års erfaring som bedemand i Tappernøje på et møde i dag

Vælg en begravelses forretning, der ud over at have egne rustvogne og bedemænd, også tilbyder økologiske og kun danske produkter, gerne drøftet igennem på et personligt møde.

Lad vores lokale og uddannede bedemænd arrangere den ønskede begravelse, hvor alt er arrangeret fra start til slut, inkl. alt papirarbejde og ansøgt begravelseshjælp fra Næstved kommune.

Spar mindst 5.000 kr. Ring hele døgnet for aftale eller start en online-bestilling, hvor du kan forvente, at bedemanden kontakter dig inden for samtale om ønskede begravelse i f.eks. Snesere Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring hele døgnet for samtale med en bedemand

Per Holm

Vagthavende bedemand: Få Per i samtale og til akut assistance inden for en time i hele Næstved Kommune. Ring for aftale med bedemand Per Holm eller få hans 10 års erfaring på telefon.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få Christian til at arrangerer en afsked fra en af Tappernøjes kirker. Ring hele døgnet for aftale om et møde eller blot gratis rådgivning lige nu.

  70 25 25 33


Derfor skal I vælge vores bedemænd

Vælg en familiedrevet begravelsesforretning, der ud over at have egne rustvogne og bedemænd, også tilbyder økologiske produkter og CO2-neutralisering af både kørsel og kremering.

Hos os får du mulighed for at bestille over telefon eller via vores klima-kompenserede online-bestilling. Spar ikke kun miljøet for en masse kørsel til og fra møde, men også 5.000 kr. på bedemanden.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i eksempelvis Snesere Kirke eller Bårse Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården som afslutning på begravelsen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Everdrup kirke, bæres kisten ud til rustvognen, hvorefter der er tid til afsked før kørsel i rustvogn til Næstved Østre kirkegård for kremering.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni ved kisten på Sct. Peders Kapel, hvor I efterfølgende på Næstved Østre kirkegård får en sø-urne udleveret for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der også lagt tid ind for en sidste afsked ved rustvognen, inden afsluttende kørsel til Næstved Krematorium.

100% klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste CO2-aftryk ved at vælge vores e-mærkede onlinebestilling. Start med at udfylde vores første trin, og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Spar 5.000,- på bedemanden

Når vi har arrangeret en handling fra eksempelvis Sct. Peders Kapel Kirke eller en borgerlig bisættelse fra Østre Kirkegårds Kapel, sender vi dig et link til en bekræftende elektronisk bestilling.

Bekræft alle mundtlige aftaler og vælge også blomster, urne og designe en gravsten, betalt med kort eller købt på op til 90 dages kredit. Til sidst modtager du en begravelsesplan og en samlet faktura.

Vi klarer også alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp. Ring for rådgivning, ellers bestil os online på et minut, og vi kontakter vi dig inden 15 minutter.

Få bedemanden på besøg

Vi har 10 års erfaring med planlægning af begravelser og bisættelser og giver altid en højt kvalificeret behandling, med baggrund i vores lange erfaring som bedemænd i Tappernøje.

Derfor er det naturligvis muligt at få et personligt møde med os. Her er det vigtigt for os at lytte til de specifikke ønsker, du har for begravelsen eller bisættelsen, så det forløber som du har forestillet dig.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33