Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vordingborg

Få en bedemand med 20.000 tilfredse familier. Vores bedemænd kommer gerne på hjemmebesøg.

10 års erfaring i Vordingborg som lokalkendte bedemænd

Vælg en bedemænd, der igennem en 10 år hjulpet familier med at planlægge begravelses handling er i Vordingborg. Få gavn af vores lokalkendskab og lave priser som lokal bedemand.

Lad derfor os arrangere den ønskede ceremoni, uanset om I foretrækker en begravelse i Vordingborg kirke eller en borgerligt fra kapellet. Vi klarer alt det administrative, og dette inkluderer også begravelseshjælpen.

Forbliv online og få den største økonomiske besparelse. Den eneste forskel er, at du hos Bedre Begravelse kan vælge at erstatte bedemandens besøg for personlig samtale, med en e-mærket onlinebestilling.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemand i Vordingborg for samtale

Per Holm

Vagthavende: Ring til Per Holm og lad ham dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand. Få en uforpligtende samtale via telefon. Vi kan også tilbyde at komme på besøg, hvis I ønsker en samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, der tidligere har været Vordingborg Kommunes bedemand og derfor ved, hvordan man arrangerer handlinger i eksempelvis Udbyd eller Kastrup kirke.

  70 25 25 33


Bestiller du 100% klima-kompenseret online, får du den største økonomiske besparelse. Den eneste forskel er, at vi har erstattet hjemmebesøget med en online fremvisning af katalog.Vi tilbyder økologiske kister og urner. 

Hvis I ønsker at begravelsen skal være bæredygtig, er det muligt at CO2-neutralisere alt kørsel og selve brændingen, hvis bisættelsens handling foregår i den lokale kirke.

Vores bedemænd i Vordingborg er alle uddannede og certificerede, og de står klar til at hjælpe jer som familie i øjenhøjde. Du kan booke et møde, og en af vores bedemænd ankommer inden for tre timer. Alle aspekter og nuancer af jeres situation bliver drøftet personligt.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Udby eller Kastrup kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i direkte forlængelse af handlingen i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Vordingborg eller Ørslev kirke, køres kisten afslutningsvis på Næstved krematorium. Der vil efterfølgende være urnenedsættes på den valgte kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan gennemføres som en bisættelse i Sværdborg kirke, hvor I som familien får udleveret en økologisk sø-urne, der er designet til askespredning over havet

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse eller et af Vordingborgs plejehjem, er der afsat tid til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kisten køres til krematoriet.

Spar penge på bedemanden

 Spar 5.000,- forbliv online og vælg vores e-mærkede online-bestilling, hvor du kan forvente, at vi kontakter dig for en samtale inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Gennem løbende dialog over telefon får vi som bedemænd alt på plads, og vi kan herefter sende dig et link, hvor du kan bekræfte bestillingen. 

Det er muligt at tage alle valg online. Det inkluderer alt fra blomster på kiste og kirkepynt. Betal med kort eller vælg kredit, hvis I ønsker at betale efter højtideligheden eller via boet, efter begravelseshjælpen er udbetalt. 

Til sidst vil begravelsesplanen blive tilsendt, så I som pårørende kan få et overblik over detaljerne. Herfra ordner vi alle administrative opgaver og I kan trygt forvente, at vi leverer begravelsesservicen til perfektion.

Personlig betjening i Vordingborg

Hvis du foretrækker at mødes med os på din hjemmeadresse, kan dette selvfølgelig også arrangeres. Få bedemænd på besøg, inden for få timer for en uforpligtende drøftelse af jeres situation.

På mødet vender vi også detaljerne omkring den ønskede bisættelse eller begravelse. Vi yder også begravelsesservice, hvis handlingen foregår Øster Egesborg eller Stensby kirke.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33