Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Gedser

Mød os i forretningen i Lindholmcentret i Nykøbing eller få bedemanden på besøg i dag.

Bedemand i Gedser på 10. år med 20.000 tilfredse familier

Vores lokale bedemand kan være fremme inden for tre timer. Få fuld-service, uanset om I bestiller online, i vores begravelsesforretning eller i forbindelse med et afholdt personligt møde i privaten.

Vælger du online med telefonisk dialog. Den eneste forskel er, at bedemanden ikke kommer på hjemmebesøg til katalogfremvisning. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.

Ring hele døgnet for hjælp til at bestille vores bedemand i Gedser online eller få aftale om møde. Vi yder prisgaranti for højeste besparelse på bedemanden.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg senior bedemand Per Holm for en uforpligtende samtale om alt fra bæredygtige blomster til kirke - eller kontakt til Gedsers lokale stenhugger for gravsten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Brug Christians unikke viden om specielle og unikke begravelser i f.eks. Skelby Kirke eller den klassiske bisættelse fra Gedesby Kirke eller Strandkirken.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Gedser

Vi tilbyder økologiske kister fra Svinø mellem Næstved og Vordingborg, urner fra Aarhus og Bornholm og sæsonbestemte blomster fra jeres lokale florist for minimum kørsel og transport.

Få også mulighed for at CO2-neutralisere al rustvognskørsel og kremeringen. Ellers gå efter laveste pris. Vi yder prisgaranti for minimum 5.000 kr. besparelse ved brug af vores danske standardkiste.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Skelby Kirke eller Gedser Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Vester Strandkirken, køres kisten i rustvogn til Nykøbing Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på Gedser Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Gedesby Kirke, hvorefter en sø-urne bliver udleveret på krematoriet, så I afslutningsvis kan sprede asken til havs fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj ilægges afdøde i kisten på privatadresse eller hospice. Der er mulighed for både fremvisning og en sidste afsked, inden kisten køres til krematorium.

Spar mest på bedemanden

 Vælg vores e-mærkede og 100% klima-kompenserede onlinebestilling. Først når vi som bedemænd har arrangeret ceremonien, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice.

Bestil bedemand elektronisk

Når vi i løbende dialog har arrangeret en handling i en af Gedsers kirker eller borgerligt uden præst fra Nordre Kapel, sender vi dig et link til en bekræftende elektronisk bestilling via e-mail.

Bekræft her alle aftaler og vælg også blomster, urne og designe en gravsten, betalt med kort eller købt på op til 90 dages kredit. Der fremsendes samlet faktura på forkant af højtideligheden.

Vi klarer også alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp. Ring for rådgivning, ellers bestil os klima-kompenseret online på et minut og vi kontakter vi dig inden 15 min.

Besøg i Gedser inden for to timer

Som lokalkendt bedemand på hele Falster, kan vi hurtigt være fremme til en drøftelse omkring af en forestående begravelse eller bisættelse. Her kan ceremonien blive tilpasset jeres ønsker.

Under samtalen vil familien i samarbejde med bedemanden planlægge begravelseshandlingen. Når alle er tilfredse med dialogen, vil vi indgå en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33