Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Nykøbing

Bestil billigst lokale bedemand online eller ring for aftale om en personlig samtale i dag.

20.000 tilfredse familier. Spar mest på Nykøbings bedemænd

Din bedemand i Nykøbing Falster står klar til at hjælpe dig og din familie med planlægning af bisættelse og begravelse. Vores begravelses forretning tilbyder fuld service hele døgnet.

Dette betyder, at vores bedemænd altid kan være fremme i Nykøbing Falster og omegn inden for tre timer. Hvis der skal køres til Nykøbing Kapel for ophold, vil vi ankomme i rustvogn med den valgte kiste.

Ring hele døgnet for samtale alle dage - også aften om natten. Vi yder fuld service, uanset om der bestilles en bedemand online eller ved et hjemmebesøg for personlig samtale i Nykøbing Falster.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få en lokal bedemand i samtale lige nu

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per er født og opvokset omkring Nykøbing på Falster og kender derfor alle sognet mange kirker. Få inden for 15 minutter Per i samtale om ønskede begravelse.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få bedemand Christian Holms rådgivning om alt fra begravelseshjælp, blomster ved begravelse eller specielle ønsker til gravsted eller spredning i Guldborgsund.

  70 25 25 33


Forvent lokal begravelsesservice

Video: Vi tilbyder at komme på hjemmebesøg for en samtale. Er du derimod interesseret i at spare mest muligt på bedemanden, anbefaler vi, at du benytter vores online-bestilling, der også er 100% CO2-neutraliseret.

Vælg økologisk kiste, urne, lokale blomster og gør både rustvognskørslen og kremeringen CO2-neutraliseret, for at få en bæredygtig bisættelse fra Nordre Kirke eller Sundkirken på Lollandssiden.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i Kloster kirke eller fra Nykøbing Falsters Nordre kapel bærer de pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Lindeskovkirken køres kisten i rustvogn til Nykøbing Falster krematorium, så der efterfølgende kan urnenedsættes på lokale kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse som kan gennemføres på klassisk vis, hvor de pårørende får udleveret en økologisk sø-urne, hvor de pårørende efterfølgende kan sprede asken fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for to timer. Fremvisning og mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård.

Spar mest på bedemanden

 Start med vores simple onlineformular, eller ring hvis der er behov for rådgivning. Starter du selv en bestilling, vil vi kontakte dig inden den for 15 minutter for videre samtale.

Bestil Nykøbings bæredygtige bedemand online

Du kan hurtigt og nemt bestille online. Når detaljerne omkring bisættelsen er sat på plads, får du tilsendt et link til bestillingsbekræftelse. Her er det også muligt at vælge urne, blomster og designe en gravsten.

Når bestillingen er tilpasset dine behov, modtager du en oversigt over bestillingen, hvor det er muligt at bestille på kredit eller betale med kort. Vi fremsender begravelsesplan og en faktura, så alle detaljer kan tjekkes efter før ceremonien i enten kirke eller fra kapel.

Få bedemanden på besøg i dag

Hvis jeres familie foretrækker at få afklaret detaljer omkring ceremonien ved et hjemmebesøg - så er det også noget, som vi tilbyder. 

Vores bedemænd kan ofte nå ud til husstande omkring Nykøbing Falster inden for ca. to timer for samtale. Yderligere kan vores bedemænd ankomme med rustvogn og den valgte kiste inden for tre timer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33