Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Stege

Vælg en økologisk bedemand med 10 års erfaring i Stege. Få besøg for uforpligtende til samtale.

Få bedemanden med 20.000 tilfredse familier til møde for samtale

Vælg en uddannede og certificerede bedemænd, der kender kirkerne i Stege. Få adgang til økologisk kiste for gennemførsel af en bæredygtig og økologisk begravelse eller bisættelse.

Ønskes bedre pris, bør du se vores hvide danske standard kiste til laveste pris, og vi giver prisgaranti for en 5.000 kr. besparelse på bedemanden ved en begravelse i eksempelvis Stege kirke.

Uanset hvordan du foretrækker at bestille, ydes der fuld service, inkl. ansøgning om begravelseshjælp og alt papirarbejde ordnet. Gennem løbende dialog arrangeres den ønskede begravelse.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg vagthavende bedemand for uforpligtende dialog

Per Holm

Vælg senior bedemand Per for en gratis samtale om bisættelser i Nyord- og Stege Kirke eller få hans bedemand på besøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christian til at skabe rammerne om en unik begravelse eller bisættelse. Få gode råd om økologiske kister, der kan gøre ceremonien perfekt.

  70 25 25 33


Os som lokalkendte bedemænd i Stege

En bedemand arrangerer hele begravelse eller bisættelse i Stege. Du kan derfor føle dig ganske tryg og lade os arrangere den forestående begravelse i Stege Kirke eller bisættelse i Elmelunde Kirke.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om bæredygtighed, økologi og CO2-neutralisering af rustvognskørsel og kremering. Ellers gå efter laveste pris med vores danske hvide standard kiste.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige ceremonien i eksempelvis Keldby- eller Elmelunde Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i f.eks. Damsholte- eller Nyord Kirke køres afdøde i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse i Stege Kirke, hvor den afgørende forskel ligger i, at I som pårørende nu får en sø-urne udleveret, hvorefter asken kan spredes til havs.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder afdøde og ilægger i kiste inden for to timer. Efterfølgende er der mulighed for en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til Næstved krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 20.000 familier har allerede gennemført vores e-mærket online-bestilling, der ved meget systematisk tilgang til planlægning, kan give både prisgaranti og leverings garanti for ufejlbarlig begravelsesservice.

Bestil Steges bedemand online

Der kan spares penge ved at bestille bedemand online - også hvis der ønskes en CO2-neutraliseret ceremoni. Besparelsen ligger i mindskelsen af kørsel og telefonsamtaler.

Ring hele døgnet eller start en online-bestilling. Du vil blive kontaktet inden for 15 minutter, hvor der gennem telefonisk dialog, får alt på plads i forhold til begravelsen eller bisættelsen i Keldby Kirke.

Vælg mellem økologisk kiste, urne og lokale blomster - og betal med kort eller tilkøb bestilling på kredit. Når alle detaljer er accepteret, vil en begravelsesplan blive tilsendt samt en faktura.

Personlig service inden for to timer

Vores lokalkendte bedemand yder døgnservice i Stege og på hele Møn. Hvis I som pårørende ønsker en personlig samtale med os, kan det arrangeres hurtigt. Bedemanden kan være på adressen inden for to timer.

Til mødet vil bedemanden i samarbejde med jer pårørende planlægge den ønskede begravelse eller bisættelse. Dette tilbud er uforpligtende, og der vil først blive indgået en aftale, når alle parter er tilfredse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33