Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

20.000 tilfredse familier

Få en billig begravelse i Stubbekøbing hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Vælg en lokalkendt bedmand med 10 års erfaring i Stubbekøbing

Vi har egne ansatte bedemænd, der gerne der komme på hjemmebesøg. Det betyder, at du kan bestille de billigste bedemænd gennem os og få adgang til økologiske produkter, blot meget billigere.

På 10 år har vi opbygget et solidt lokalkendskab til naturligvis Stubbekøbing Kirke, men også begravelser fra Maglebrænde Kirke eller bisættelser fra Aastrup Kirke, med afsluttende rustvognskørsel til krematorium.

Vores bedemænd yder fuld service og klare alt i forbindelse med den ønskede begravelseshandling. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer – bestilt billigst online.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i Guldborgsund kommune. Ring hele døgnet for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Lad Christian dele ud af sin erfaring med begravelser fra især Maglebrænde Kirke, men også bisættelse fra Stubbekøbing eller Aastrup Kirke.

  70 25 25 33


Vælg lokale bedemand på Falster

Bestil 100% klima-kompenseret online. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning af kister, urner og blomster.

Få adgang til økologiske kiste eller urne – og ønsker mest mulig bæredygtighed, kan både kremeringen og rustvognskørsel CO2-neutraliseres. Ellers gå efter vores billige løsning med hvid standardkiste


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Maglebrænde eller Aastrup kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse direkte i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Stubbekirke, køres i rustvogn til Nykøbing krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en askeurnen på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Nordre Kapel Kirke, hvor en sø-urne bliver udleveret på Nykøbing Krematorium, så I afslutningsvis kan sprede asken over havet fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj ilægges afdøde i kisten på privatadresse. Der er mulighed for fremvisning og en sidste afsked, inden kisten køres til Nykøbing Krematorium for brænding.

Bestil bedemand online

 Spar mest ved at indtaste dine basisinformationer vedrørende dødsfaldet i vores onlineformular og afvent at blive kontaktet inden for 15 minutter.

Bestil billigst bedemand online

Når vi i løbende dialog har arrangeret ceremonien, i eksempelvis Stubbekøbing Kirke, sender vi et link. Online er det nu muligt at bekræfte alle aftaler for at sikre, at alt forløber som ønsket – desuden kan du vælge ønskede blomster til kiste, designe gravsten og valg af urne.

Bestil med op til 90 dages kredit, hvor du modtager faktura på forkant af højtideligheden. Det er sådan vi foretrækker det – ingen økonomisk usikkerhed. Vælg online med vores 100% gennemsigtige priser, eller få vores traditionelle begravelsesservice med besøg i privaten for samtale.

Mød vores bedemænd på Falster

Når vi er på besøg i hjemmet, er noget af det vigtigt for os, at I som familie oplever, at vi lytter. Vi starter ofte med en drøftelse af situationen, samt specifikke ønsker og behov til gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelsen i Stubbekøbing.

Derfor sætter vi en ære i at give jer som familie et overblik over ikke bare handlingen – men også økonomien. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret den fulde begravelse. Ring hele døgnet – også weekend og om nat, for aftale om møde.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33