Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Nørre Alslev

Få lokale bedemand på besøg for samtale eller modtag gratis rådgivning over telefon.

20.000 tilfredse familier. Få 10 års erfaring og spar mest

Få en bedemand i samtale på telefon eller på et uforpligtende besøg. Bestil den ønskede begravelse eller bisættelse med op til 90 dages kredit, hvor vi arrangerer den fulde begravelseshandling.

Du behøver heller ikke bekymre dig om det papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp - uanset om der bestilles online, over telefon eller på et hjemmebesøg.

Hvis du savner hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse, har vi egne, professionelle bedemand, der alle er lokalkendte og også kommer i Klippinge, Stadager og Brarup Kirke.


Bedemand på Falster, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Vagthavende: Vælg bedemand Per Holm der er født, opvokset og har boet en menneskealder på både Lolland ved Sakskøbing og Kallø samt Stubbekøbing på Falster. Ring hele døgnet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få en uforpligtende samtale med Christian om alt fra blomster ved en bisættelse fra Nørre Alslev Kirke til en billigst mulige gravsten fra lokale stenhuggere på Falster.

  70 25 25 33


Vælg en bedemand på Falster

Video: Vi har valgt at føre fortrinsvis danske begravelses-artikler, der giver mindre transport og derved mindre miljøbelastning. Benyt en økologiske kiste og urne eller vælg vores billige standard-kiste.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om bæredygtighed, økologi og CO2- neutralisering af kørsel og kremering. Gå efter den laveste pris, hvis du vælger at bestille os online.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Nørre Alslev Kirke eller Klippinge Kirke bærer familien kisten ud på kirkegården for afsluttende jordfæstelse på gravstedet, i forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i Nørre Vedby Kirke eller Nørre Kirkeby Kirke køres i rustvogn til Nykøbing Kapel for brænding, så der efterfølgende kan nedsættes urne på Nørre Alslev Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ofte med handling i kirken eller fra kapel ved en bisættelse hvor I som familie nu blot får udleveret en sø-urne for askespredning over havet, f.eks. i Guldborgsund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for tre timer, iklæder og ilægger afdøde i kisten. Der er altid tid til afsked ved rustvognen, før der køres til krematorium for brænding.

Spar penge og CO2 online

 Start en online-bestilling og spar mest på os som bedemænd. Efter du har gennemgået det første trin i vores bestilling, kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Ring hele døgnet for hjælp eller tilbud. Vi guider dig gerne igennem bestillingen telefonisk. Endelig aftale om vores begravelsesservice indgås først, når vi har arrangeret ønskede begravelse i Nørre Alslev Kirke.

Vi er e-mærket, så den endelige aftale om vores begravelsesservice indgås først, når du har fået oplyst den samlede pris inkl. kirkegårdsudgifter, og på et oplyst grundlag kan betale med kort eller bestille på kredit.

Få besøg inden for to timer

Hvis du alligevel foretrækker bedemandens hjemmebesøg, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Få en bedemand i samtale – vi kan være fremme hos jer inden for tre timer.

På mødet taler vi om ønsker og forventninger til den forestående begravelse eller bisættelse i Nørre Alslev. Hvis vi bliver enige om en løsning, starter bedemanden med at arrangere handlingen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33