Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Sakskøbing

Ring for en aftale om bedemandens besøg eller få rådgivning om gerne en økologisk begravelse.

Økologisk bedemand med 10 års erfaring og 20.000 tilfredse familier

Vi er både den bedste begravelses forretning til prisen og den mest bæredygtige bedemand. Vores bedemænd varetager begravelser i Sakskøbing og kan på kort tid nå ud til jeres husstand for samtale.

Som bedemænd yder vi kun fuld service. Vi tager hånd om alt papirarbejdet, søger begravelseshjælp og i samarbejde med jer få skabt den ønskede ceremoni i Sakskøbing Kapel eller fra kirken på torvet.

Kontakt os lige nu for at høre mere om vores priser og aftal et personligt møde i Sakskøbing. Gå efter bedste pris med vores hvide danske basis-kiste, bestilt online og leveret i egen rustvogn inden for tre timer.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg lokalkendt bedemand for samtale

Per Holm

Vagthavende: Vælg Per holm er der født, opvokset og har boet i mange år i Sakskøbing. Ring for en uforpligtende samtale over telefonen hele døgnet eller få Per på besøg for personligt møde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er lige nu ledig på telefonen. Gør nytte af hans 10 års erfaring med begravelseshandlinger fra især Tårs Kirke og bisættelser fra smukke Våbensted Kirke.

  70 25 25 33


Vi er lokale bedemænd på Lolland

Som kvalificerede bedemænd yder vi kun høj service. Vi tager hånd om alt papirarbejdet frem til skifteretten, også du ønskede bestille begravelse eller bisættelse online gennem den 100% klima-kompenseret selvbetjening.

Tilvælg økologisk kiste eller urne, CO2-neutralisering af alt rustvognskørsel og kremeringen – eller gå efter bedste pris, hvor vores danske, hvide basiskiste er et meget populært valg i Sakskøbing


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Slemminge Kirke eller Sakskøbing Kirkegårdskapel bærer I som familien kisten med afdøde ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Døllefjelle Kirke køres afslutningsvis til Nykøbing eller Nakskov Kapel for brænding, så der efterfølgende kan urnenedsættes på de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen gennemføres som en bisættelse i Fjelde Kirke, hvor I som familien blot nu får udleveret en sø-urne, der er designet for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning på privatadressen, plejehjem eller Svanevig Hospice, er der lagt tid ind for en sidste afsked ved kisten, før der køres i rustvogn til krematorium for brænding.

Spar mest på bedemanden

 Benyt vores online-bestilling, hvor du hurtigt og nemt kan bestillen en begravelses handling. Efter bestillingen er startet, kontakter vi dig inden for 15 minutter, hele døgnet.

Bestil din bedemand online

Hvis du har problemer med bestillingen eller mangler rådgivning, kan du altid kontakte os, døgnet rundt. Vi vil herefter arrangere alt, og når begravelsen er arrangeret, vil du modtage en bekræftelse på din bestilling.

Betalt billigst for din bedemand med kort eller bestil begravelsen i Sakskøbing på kredit. Du modtager vores begravelsesplan og faktura, så du kender prisen, før handlingen gennemføres fra Sakskøbing Kapelsal.

Hos os er det vigtigt med gennemsigtighed, da dette er din garanti for, at alt forløber som ønsket. Derudover varetager vi papirarbejdet og hjælper med begravelseshjælp, hvis dette ønskes.

Få besøg inden for to timer

Hvis I ønsker at aftale planerne for bisættelsen eller begravelsen i trygge rammer, tager vi meget gerne på hjemmebesøg i Sakskøbing. Til mødet taler vi om de specifikke detaljer for ceremonien. 

Først når alle dine ønsker er imødekommet, og vi har arrangeret den komplette begravelseshandling, vil der blive fastsat en aftale om levering af vores e-mærkede begravelsesservice, i hele Lolland Kommune.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33