Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Maribo

Bestil billigst online eller ring hele døgnet for aftale om møde i privaten i dag.

20.000 tilfredse familier. Få 10 års erfaring som bedemand i Maribo

Vælg en begravelsesforretning med egne uddannede og ansatte bedemænd. På kort tid kan vores lokale bedemænd være fremme for en samtale omkring ønskede begravelse eller bisættelse.

Det er også muligt at foretage bestillingen online via smartphone, computer eller tablet. Dette giver dig overskuelighed, mens du kan spare mindst 5.000 kr. på ønskede begravelse fra Maribo Domkirke.

Du kan kontakte os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål. Uafhængigt af om du bestiller over telefonen eller på et besøg, vil vores lokale bedemand levere samme høje begravelsesservice.


Bedemand på Lolland, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg en af vores bedemænd for samtale

Per Holm

Vagthavende bedemand: Få Pers erfaring som bedemand på Lolland, hvor han er født og opvokset. Få en uforpligtende samtale over telefonen hele døgnet eller aftal et besøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg er født og opvokset på Lolland. Har derfor erfaring med afholdelse af højtideligheder i Hillested Kirke og Maribo Domkirke – både traditionel, økologisk eller lavpris.

  70 25 25 33


Spar 5.000,- på bedemand i Maribo

Vælg økologisk kiste eller urne. Tilvælg gerne klima-kompensering af alt rustvogne og kremering. Som begravelsesforretninger er vi allerede CO2-neutraliseret for den mest bæredygtige begravelse.

Du kan kontakte os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål, har brug for et tilbud eller ønsker at aftale et møde for personlig samtale. Ring hele døgnet rundt og aftal et personligt møde med bedemanden.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Engestofte Kirke eller Hunseby Kirke bærer I som familie kisten ud på kirkegården for jordfæstelse på gravstedet, som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Skørringe Kirke eller Østofte Kirke køres i rustvogn til Nykøbing Krematorium for brænding, så urnen efterfølgende kan nedsættes i jord.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Våbensted Kirke hvor familien nu blot får en sø-urne udleveret, der er designet til askespredning over havet, f.eks. i Femern Bælt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for to timer, iklæder og ilægger afdøde i kisten. Ved rustvognen vil der være sat tid af til afsked, før der køres til Nykøbing Kapel for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Den klima-kompenseret selvbetjening giver jer som familie muligheden for at til- og fravælge efter ønsker og budget. Ring og få hjælp til udfyldelse af formularen eller start bestillingen selv, så kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Sammen drøfter vi alle aspekter, særlige ønsker og evt. udfordringer så rammerne og økonomien defineres. Bedemanden arrangerer den ønskede begravelse, eksempelvis i Maribo Domkirke eller en borgerlig ceremoni i Nykøbing Kapel. 

Som afslutning på vores løbende dialoger sender vi et link til en bekræftende bestilling. Her kan du vælge en urne, blomster og gravsten. Afslut med betaling med kort eller bestil på kredit. Begravelsesplanen og en samlet faktura fremsendes, samtidig med at vi færdiggør papirarbejdet og begravelseshjælpen.

Få besøg af bedemanden i Maribo

Hvis I foretrækker en personlig samtale mellem jer som familie og bedemanden, kan dette naturligvis arrangeres.Vores bedemænd tager gerne forbi jeres adresse i Maribo for en samtale, inden for kort tid. 

På dette besøg planlægger vi i samarbejde hele højtideligheden. Der vil blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, når alle parter er enige og tilfredse med den arrangerede højtidelighed

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33