Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Nakskov

Få Nakskov's lokale bedemand hjem til en samtale eller os bestil online og spar mest

20.000 tilfredse familier - vælg bedemand i Naksov og spar mest

Vælg en lokal bedemand, der gerne kommer ud til dig på hjemmebesøg for samtale om ønskede begravelse med økologiske produkter. Og bestiller du online, spare du også flest penge på bedemanden.

Lad os arrangere begravelsen. Vi kan forestå ved både kirkelige og borgerlige ceremonier, eksempelvis en i Sankt Nikolai Kirke eller fra Nakskov Kapel - med eller uden lokale sognepræst.

Få en bedemand med døgnservice. Du kan ringe hele døgnet rundt for en drøftelse og samtale om også mulighed for begravelse i Stormarkskirken eller en katolsk højtidelighed i Sankt Franciscus Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores vagthavende bedemand for samtale

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per er opvokset og har boet i Nakskov. Derfor har han en unik indsigt i afholdelse af især kirkelige begravelser i Sankt Nikolai Kirke og fra Nakskov Kapel uden præst.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, som er født og døbt i Stormarkskirken og kender alle Nakskovs kirker. Ring hele døgnet for en samtale med Christian om en mulig begravelse eller bisættelse.

  70 25 25 33


Oplev professionel begravelsesservice

Video: Bedre Begravelse er bedst til prisen, både når det kommer til begravelse i Nakskov, men vi giver også mulighed for traditionel begravelsesservice. Online er der penge at spare, og du skåner miljøet.

Vælg en bedemand med døgnservice og få en begravelses forretning hvor alle vores bedemænd er certificerede og vores bedemænd på Lolland er til rådighed døgnet rundt via telefon.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter begravelseshandlingen i f.eks. Avnede Kirke eller den borgerlige ceremoni fra Nakskov Kapel bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse, i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i f.eks. Sankt Nikolai Kirke eller Sankt Franciscus Kirke køres til Nakskov Krematorium, så der afslutningsvis kan nedsættes en bionedbrydelig urne på Nakskov kirkegård i ro og mag.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk handling i kirke, hvor der ikke urnenedsættes i jord, men en økologisk sø-urne benyttes for askespredning over havet i Nakskov Fjord.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter en bedemand har iklædt og lagt afdøde i kisten, køres der direkte i rustvogn til Nakskov Krematorium, så der afslutningsvis kan urnenedsættes på Nakskov Kirkegård.

Spar mest på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Bestil din bedemand online

Gennem vores elektroniske selvbetjening kan familiens ønsker hurtigt blive nedskrevet. Start en onlinebestilling og afvent et opkald ca. 15 minutter efter bestillingen er startet. I sparer da mest på bestillingen, da vores arbejdsopgaver kan automatiseres online. 

Efter bedemanden har aftalt begravelsen eller bisættelsen med præsten, vil I få tilsendt et bekræftelseslink, så der også kan vælge en urne, gravsten og blomster for højtideligheden. 

Køb på kredit eller betal billigt med kort. Herefter modtager I en faktura samt en begravelsesplan. Begravelsesplanen kan anses som jeres garanti for, at alt forløber som planlagt.

Få besøg inden for to timer

Det er også muligt at aftale et personligt møde med bedemanden over telefon. Vores uddannede bedemænd kan nå ud til Nakskov på få timer. 

Uanset om du foretrækker bestilling online eller over telefon, vil vores lokale bedemand varetage alt papirarbejdet og hjælpe med at søge begravelseshjælp.

Hvis familien foretrækker at gennemgå begravelsen eller bisættelsen ved en personlig samtale er dette naturligvis en mulighed

Ved besøget kan I som familie udarbejde den ønskede ceremoni sammen med bedemanden. Når alle er nået til enighed, vil en aftale blive indgået.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33