Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Korsør

Vælg gratis rådgivning over telefonen eller et uforpligtende møde og spar 5.000,- på bedemanden.

Omsorgsfuld bedemand i Korsør med 20.000 tilfredse familier

Vi ved det alle - en dag er vi her ikke mere, og vi bliver nødt til at sige farvel. Når sorgen rammer, kan det være svært at overskue det praktiske. Vælg derfor at få bedemanden til personlig samtale i Korsør.

bedemænd med et stærkt lokalt kendskab, så vi kan rådgive dig om alle mulighed for ceremini i Korsør og omegn - herunder f.eks. en ceremoni fra Sct. Povls eller Halsskov Kirke, eller fra et borgerligt kapel.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, aftale om besøg eller hjælp til opstart af en onlinebestilling. Lad os hjælpe jer som familie mest muligt i situationen og skabe de bedste rammer for begravelsen.


Bedemand i Korsør, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Vælg senior bedemand Per, som lige nu er ledig til en samtale over telefonen. Per har 10 års erfaring som bedemand i Korsør og kommer gerne på besøg for en samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få uforpligtende dialog om planlægning og udførelse af højtideligheder i Skt. Povls Kirke, fra Halskov Kapellet eller ude i Tårnborg Kirke med jordfæstelse på gravpladsen.

  70 25 25 33


Derfor skal du vælge os som bedemand i Korsør

Video: Vælg din bedemand efter anseelse, specialisering og kompetent uddannelse, for at vi kan hjælpe jer som familie mest muligt i situationen og skabe de bedste rammer for begravelsen.

Du kan derfor føle dig ganske tryg ved at lade os arrangere begravelsen i Tårnborg Kirke eller den borgerlige ceremoni fra Halskov Kapel. Vi har gennemført over 100 begravelser i disse to kirker.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, om bæredygtighed, økologi og CO2-neutralisering af strøm, kørsel og kremering. Ellers gå efter den laveste pris hvor vi yder prisgaranti med 5.000 kr. besparelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Halskov Kirke bærer I som familie afdøde fra rustvogn til gravplads for jordfæstelse af kiste som afslutning på højtideligheden på Korsør Kirkegård.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Skt. Povls Kirke eller Tårnborg Kirke køres til Sankt Peders Kapel i Slagelse for brænding, så der kan urnenedsættes i gravstedet på Korsør Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ceremonien kan afholdes som en bisættelse i eksempelvis Halskov Kapel, men hvor den afgørende forskel ligger i, at I får en sø-urne udleveret, der er designet til askespredning i Storebælt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for tre timer, iklæder afdøde i det ønskede tøj og ilægger i den valgte kiste. Der er afsat tid til en sidste afsked ved kisten, før der køres til Slagelse Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vælg bedemænd der står til rådighed døgnet rundt. Start en uforpligtende og CO2-neutraliseret online-bestilling. Så ringer vi til dig.

Bestil bedemand i Korsør online

Vælger du at booke din bedemand online, har du mulighed for at opnå en besparelse på 5.000 kr. Alt du skal gøre er at udfylde formularen her på siden, hvorefter vi ringer dig op inden for 15 minutter. 

I løbende dialog over telefon aftaler vi sammen de nærmere detaljer, og når vi som bedemænd har arrangeret ceremonien, sender vi et link på e-mail, hvor du kan vælge blomster, urne og gravsten. På den måde kan vi garantere, at alt forløber præcis, som du ønsker det. 

Det hele foregår nøjagtigt, som du forventer, uden nogen former for overraskelser. Der bliver ingen behov for, at du træffer beslutninger på dagen for højtideligheden i Skt. Povls Kirke.

Få besøg inden for to timer

Mange af vores kunder foretrækker at møde bedemanden ansigt til ansigt. Derfor tilbyder vi ligeledes muligheden for et personligt hjemmebesøg, hvor bedemanden kommer hjem til dig. 

På hjemmebesøget taler vi den forestående begravelse eller bisættelse igennem og aftaler de nærmere detaljer, således at disse imødeser dine og pårørendes evt. ønsker.

Ufejlbarlig begravelsesservice er det, du skal forvente. Vi gør alt for at hjælpe i den svære tid – og som en del af vores service, står vi derfor for alt papirarbejdet og ansøger om den korrekte, økonomiske begravelseshjælp.

Derudover modtager du altid en udførlig begravelsesplan for samlet faktura på forkant af højtideligheden, ligesom vi naturligvis står til rådighed, såfremt der skulle opstå spørgsmål eller ønsker om ændringer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33