Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Kalundborg

Vælg bedemænd med 10 års erfaring. Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller aftale om besøg.

20.000 tilfredse familier og 10 års erfaring i Kalundborg

Få en bedemænd på besøg for en traditionel drøftelse. Vi er en begravelsesforretning med egne ansatte bedemænd og rustvogne, som kan være fremme inden for tre timer i Kalundborg.

Er det første gang, du står over for at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse, kan det føles som en uoverskuelig begivenhed. Vælg da eventuelt også møde for personlig samtale i dag.

Kontakte os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale et personligt møde med en af vores dygtige bedemænd. Ellers bestil os e-mærket online og afvent vi kontakter dig.


Bedemand, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vælg Per der deler ud af sin 15 års erfaring som bedemand i Kalundborg kommune. Få en samtale via et telefonopkald hele døgnet rundt eller et hjemmebesøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg Christian der mestre unikke og specielle begravelser. Få Christians rådgivning gratis om økologiske kister og muligheder indenfor den unikke sidste afsked.

  70 25 25 33


Få os som bedemand i Kalundborg

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og der kan til vælges Co2-naturalisering af både rustvogns kørsel og energiforbruget ved en kremering, hvis ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.

Få en bedemænd på besøg for en traditionel drøftelse eller bestil os klima-kompenseret online og med telefonisk dialog. Vi er e-mærket og intet binder, før du har accepteret faktura.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis f.eks. Vor Frue Kirke eller Raklev Kirke bæres kisten ud af de pårørende, hvor der efterfølgende begynder jordfæstelse på gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis f.eks. Tømmerup Kirke køres kisten via rustvogn til Slagelse Skt. Peders Kapel for kremering, hvorefter der vil foregå en urnenedsættelse.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en klassisk bisættelse, hvor de pårørende får udleveret en økologisk sø-urne. Askespredningen vil foregår over Jammerland bugt fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for tre timer, hvor den afdøde iklædes og lægges i kisten. Yderligere er der afsat tid til en sidste afsked ved rustvognen, før der køres til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Hos os kan du bestille en begravelse eller bisættelse online på et minut. Du får efter ønske tildelt Kalundborgs bedemand til reservation af de elementer, du bestiller online.

Bedemanden ringer om 15 minutter

Vælger du, at bestille os online, sender bedemanden dag et link til en bekræftende bestilling, når alt er arrangeret. Der har naturligvis vores løbende dialog over telefon, hvor alle aftaler nu kan bekræftes online. 

Vi kan derfor garantere en professionel og tryg behandling i samarbejdet med os foruden prismæssige overraskelser, da vi naturligvis er e-mærket. 

Du og din familie kan kontakte os døgnet rundt, og vores bedemand kan være fremme hos jer inden for to timer, både hvis du bor i eller udenfor Kalundborg.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring bisættelsen eller begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen og du acceptere vores faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33