Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vodskov

Spar 5.000,- på begravelsen ved et telefonopkald til en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få møde eller bestil bedemand med 10 års erfaring i Vodskov online

Vælg en begravelses forretning, der ud over at have egne moderne rustvogne og egne ansatte bedemænd, også tilbyder bestilling online for lavest mulige pris på ønskede begravelse.

Vælg blandt økologiske kister eller bionedbrydelig urne. Bestil blomster fra jeres lokale florist for gennemførsel af en begravelse i Vodskov Kirke eller bisættelse fra Hammer Kirke med den lokale præst.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning og hjælp til opstart af en bestilling. Ellers vælg bedemandens traditionelle begravelsesservice med besøg i Vodskov for drøftelse af ønsker og tanker i dag.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en samtale om en mulig begravelse i kirke eller kapel. Lad Per dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand i hele Horsens Kommune. Ring for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian hvis bisættelsen fra Vodskov Kirke skal være unik. Få også hans rådgivning om begravelse i Hammer Kirke eller uden præst på Horsens Østre Kapel.

  70 25 25 33


Om os som bedemand i Vodskov

Vælg blandt økologiske kister eller bionedbrydelig urne. Bestil blomster fra jeres lokale florist for gennemførsel af en begravelse i Vodskov Kirke eller bisættelse fra Hammer Kirke med den lokale præst.

Få hos os mulighed for at bestille over telefon eller via vores simple online-bestilling, der kan suppleres tilbyder økologiske produkter og klima-kompenseret kørsel og kremering ved en bisættelse.
 

Lad os arrangere en CO2-neutraliseret begravelse, eller gå efter bedste pris med vores hvide standardkiste. Online giver vi en prisgaranti for minimum 5.000 kr. besparelse på bedemanden.

Start en 100% klima-kompenseret onlinebestilling, hvor du kan forvente, at vi kontakter dig indenfor 15 minutter for samtale om ønskede begravelse eller bisættelse i Vodskov.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Hammer Kirke, bærer I som familie afdøde til gravplads for jordfæstelse af kiste for afslutning på højtidelighed på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Vodskov kirke, køres kisten til Horsens Krematorium, så der kan nedsættes en urne i familiegravstedet eller ukendt fællesgrav på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse i eksempelvis Østre Kapel med kiste, men hvor I får en sø-urne udleveret efterfølgende, der kan bruges til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for tre timer i på privatadresse eller plejehjem. Mulighed for fremvisning og sidste afsked ved rustvogn, inden kisten køres til Horsens Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start en onlinebestilling og forvent vi kontakter dig for personlig betjening inden for 15 minutter. Over telefon drøfter vi jeres situation, mulighederne og priser.

Vodskovs bedemand bestilt online

Vi kontakter dig umiddelbart efter, du har gennemført bestillingens første trin, til en dialog om ønskede besættelse i Vodskov Kirke eller begravelse fra en af de øvrige kirker i Horsens Kommune.

Få en bedemand, der lytter og opfylder dine og familiens ønsker. Når vi som bedemænd efter ønske har arrangeret alt, får du en mail med et link til en bekræftende bestilling, hvor du også kan vælge lokale blomster, bionedbrydelig urne og dansk gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil begravelsen på kredit og modtag samlede faktura med det samme.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du - eller I som familie - lokal assistance, kan vi i hele Horsens Kommune komme på besøg i hjemmet. På mødet aftaler vi sammen den forestående begravelse eller bisættelse i Vodskov Kirke.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov der måtte være, inden for Folkekirkens rammer i Vodskov.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33