Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Nørresundby

20.000 tilfredse familier. Bedemand med egen forretning. Få et uforpligtende møde i dag.

Få 10 års erfaring som lokal bedemand i Nørresundby

Mød os på Hadsundvej i begravelsesforretningen eller ring hele døgnet for en uforpligtende samtale med vores egne ansatte bedemænd. Kom gerne på besøg for personlig samtale, eller lad os komme hjem til dig.

Her skal forvente fuld service, hvor vi ordner alt, uanset hvordan du handler med os. Det betyder, at vi ordner alt, herunder papirarbejdet i forbindelse med begravelseshjælp og helt frem til skifteretten.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, gratis rådgivning eller hjælp til en onlinebestilling. Vi står til rådighed døgnet rundt for en samtale om en mulig handling fra eksempelvis Lindholm Kirke.


Bedemand i Nørresundby, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg vagthavende bedemand for samtale

Per Holm

Senior bedemand Per er lige nu ledig for samtale på telefonen. Gør nytte af Pers erfaring som først bosat og siden bedemand i en af Aalborgs eller Nørresundbys kirker.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian planlægger og får sine bedemænd til udførelse af højtidelighed i f.eks. Nørre Uttrup Kirke eller som en katolsk højtidelighed fra Sct. Mariæ Kirke.

  70 25 25 33


Besøg os i begravelsesforretningen

Video: Bestil en bæredygtig begravelse på kredit i Nørre Uttrup, med danske økologiske produkter, eller vælg vores standardkiste eller urne, og betal med kort for prisgaranti med en 5.000 kr. besparelse.

Du kan ligeledes bestille os klima-kompenseret online, hvor du også kan vælge økologiske produkter og CO2-neutralisering af alt kørsel i rustvogn og kremeringen, hvis ønsket er en bisættelse i Nørresundby Kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Lindholm eller fra Almen Kirkegårdskapel bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i f.eks. Nørresundby Kirke eller Nørre Uttrup Kirke køres til Aalborg Krematorium for brænding, så der kan urnenedsættes i familiegravstedet i Nørresundby.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en traditionel bisættelse hvor den afgørende forskel er, at familien nu får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning f.eks. i Aalborg Bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Afhentning på Hospice Vangen, Kamillianergaarden Hospice eller anden privatadresse i hele Aalborg Kommune for kørsel i kiste til Østre Krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores online-formular og vi kontakter vi dig inden for 15 minutter. Bestillingen er 100% klima-kompenseret og først når alt er arrangeret, indgås en aftale om vores begravelsesservice.

Bestil din bedemand online

Du kan også ringe og få rådgivning eller hjælp til bestillingen hele døgnet. Lad vores ansatte bedemænd ordne alt vedrørende begravelseshandlingen i Nørresundby, Lindholm eller Uttrup Kirke.

Du kan forvente, at vi ordner alt fra både levering af kiste, ilægning, pyntning og papirarbejdet. Bedemanden kan også hjælpe med at bestille blomster, rådgive om skifteretten og søge begravelseshjælp for økonomisk støtte.Betal med kort eller køb på kredit. 

Efter vi har arrangeret begravelseshandlingen, får du tilsendt et bekræftelseslink. Herefter modtager du den samlede begravelsesplan og faktura.

Få besøg inden for ½ time

Foretrækker du eller I som samlet familie vores lokale betjening, kan vores bedemand i Nørresundby komme på hjemmebesøg, eller vi kan mødes for en samtale i forretningen på Vesterbro 121 i Aalborg.

På mødet drøfter vi jeres ønsker om begravelsen eller bisættelsen. Kommer vi frem til en fælles aftale, ser vi på blomster, hvis I ikke foretrækker at bestille blomster fra jeres egen lokale blomsterhandler.

Få valgfrihed til at tilkøbe forskellige services - vi kan tage os af alt vedrørende bisættelse i Nørresundby. Vi har gennemsigtige priser, så du altid ved, hvad du betaler for og får leveret på dagen.

Som lokale bedemænd kan vi både stå for at arrangere borgerlige ceremonier fra Østre eller Almen Kapel samt de traditionelle kirkelige ceremonier fra Uttrup, Lindholm eller Nørresundby Kirke i midtbyen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33