Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Støvring

Vælg bedemand ud fra økologi, pris eller få en 10 år erfaren bedemand på besøg i Støvring. 

Egne butikker Nordjylland i 10 år - få besøg for samtale i Støvring

Vi har egne bedemandsforretninger i Aalborg og Dronninglund, hvorfra vi kan hjælpe alle borgere i hele Nordjylland med planlægning af begravelser. Mød i butikken eller bestil os online på under to minutter.

Få også bedemanden til en personlig samtale i privaten - alle dage og tidspunkter. Her taler vi om jeres ønsker i forbindelse med den forestående begravelse, og sammen finder vi den løsning, som passer jer.

Døgnservice: Vores egne ansatte bedemænd er alle uddannede. Du kan derfor være helt tryg ved at indgå et samarbejde med os, når du skal afholde en kirkelig højtidelighed i hele Rebild kommune.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ledige bedemænd for samtale i Støvring

Peter Holm

Lad Peter give Jer overblikket tilbage. Tidligere instruktør på uddannelsen til bedemand og kan derfor svare på de fleste spørgsmål ved et dødsfald i Rebild kommune.

  70 25 25 33

Per Holm

Gør brug af Pers 10 år- lange erfaring som bedemand i Støvring. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet eller aftal et besøg for samtale i privaten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg Christian, der har afholdt mange højtideligheder i Øster Hornum Kirke og Sørup kirke – både som en traditionel begravelse eller lavpris bisættelse for urne.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Støvring

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, gratis rådgivning eller start en klima-kompenseret online bestilling og forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter for videre samtale om dine ønsker i forbindelse med begravelseshandlingen.

Tilvælg eventuelt Co2-neutralisering af alt rustvognskørsel og selve brændingen ved kremering – eller gå efter bedste pris, hvor vores danske hvide basiskiste er et meget populært valg i Støvring


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Støvring kirke eller Gravlev kirke, bærer I som familie, kisten ud på kirkegården for jordfæstelse i gravstedet i forlængelse af højtideligheden i kirke.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Øster Hornum kirke eller familieceremoni fra kapellet, køres til Aalborg krematorium i rustvogn, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Støvring kirke, hvorefter I som familie får udleveret en økologisk sø-urne på krematoriet, så det er muligt at sprede afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

I privaten, på hospice eller Rebild kommunes plejehjem, iklæder bedemand afdøde og kisteilægger. Der er mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel i krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Det er nemt, 100% klima-kompenseret og du sparer 5.000 kr. Forvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter for videre samtale.

Lokalkendt bedemand Støvring

I løbende dialog arrangerer vi den ønskede begravelse fra f.eks. Øster Hornum eller Støvring kirke eller vi kan arrangere en borgerlig bisættelse fra Aalborg kapel, uden benyttelse af sognepræst.

Når alt er fastlagt, modtager du en mail med link til en bekræftelse på reservationen. Det er desuden muligt at vælge en bionedbrydelig urne, blomster fra den lokale florist og designe en passende gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil på kredit. Når begravelsen er planlagt, sender vi dig en samlet begravelsesplan samt en faktura for ceremonien. Hvis du har spørgsmål hertil, så ring endelig.

Døgnservice i Støvring og omegn

Foretrækker du et personligt møde, kan du bestille en bedemand hos os døgnet rundt for besøg. Sammen sætter vi rammerne for den forestående højtidelighed, inkl. samtale om alt fra blomster til skifteretten. 

Få en Familien Holm-bedemand på besøg indenfor en time. Det vigtigt for os, at du eller I som familie bliver set og hørt i planlægningen af ceremonien, så den bliver, som I har forestillet jer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33