Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Mariager

Få en bedemand med 10 års erfaring til samtale eller uforpligtende over telefon hele døgnet.

Billigste bedemand i Mariager med 20.000 tilfredse familier

Bedre Begravelse er en begravelses forretning med 10 års erfaring inden for begravelser og bisættelser i Mariager. Vi kan garantere, at du vil være i trygge hænder med os som dine lokale bedemænd.

Sørger naturligvis også for alt med præsten i forbindelse med begravelsen i eksempelvis Mariager Kirke. Du kan også vælge en økologisk kiste, der kan leveres inden for for tre timer for rustvognskørsel til kapel.

Kontakt os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål til en mulig onlinebestilling eller ønsker at aftale et møde for personlig samtale. Vi gør en dyd ud af at være til din service, når du har brug for det.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Få en bedemand, med 10 års erfaring inden for højtideligheder arrangeret i Mariager Kirke, over telefonen eller få en bedemand på besøg inden for to timer.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få en bedemand med mange års erfaring med begravelser, især borgerlige ceremonier fra kapellet eller begravelses handlinger i hele Mariagerfjord Kommune.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Mariager

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i Mariager Kirke eller Svendstrup Kirke bærer I som familie kisten ud til gravpladsen på kirkegården, hvor jordfæstelse af afdøde i kisten er afslutningen på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Mariager Frikirke, Hen eller Sem Kirke køres i rustvogn til Randers Kapel for brænding, så der kan nedsættes en urne på Mariager Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ceremonien kan afholdes eksempelvis Vester Tørslev Kirke, dog med den afgørende forskel, at I som familie nu får en sø-urne udleveret, der er designet til askespredning over åbent hav.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj og ilægning af afdøde i den ønskede kiste, køres til Randers Krematorium, hvorefter en urne kan nedsættes på et gravsted eller askespredes i over havet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vi sørger for, at begravelsen foregår på dine præmisser, med en nem og overskuelig proces til følge. Derfor kan du med fordel benytte vores online-formular.

Bestil online i Mariager

Få hjælp til bestillingen hele døgnet på telefonen eller start selv en online-bestilling, så ringer vi dig op inden for et kvarter. Vi kan være fremme på adressen inden for tre timer, hvor vi sammen drøfter dine ønsker og tanker.

Når vi har arrangeret din ønskede handling med præsten i eksempelvis Mariager Kirke, sender vi dig blot et link, der bekræfter bestillingen i syv trin. Her bekræfter du aftaler, vælger blomster, økologisk urne og gravsten.

Køb på kredit eller få den laveste pris med kortbetaling. Begravelsesplanen og den samlede faktura fremsendes. På dette tidspunkt i processen har vi ordnet alt papirarbejde og begravelseshjælp.

Få en bæredygtig bedemand

Få adgang til danske, økologiske kister og urner samt lokale gravsten og blomster. Det giver mindre miljøbelastning ved begravelser eller bisættelser. Det er vores mission at omstille os til en 100% bæredygtig service inden år 2025, men indtil da har vi CO2-neutraliseret al kørsel.

Bisættelser er den mest miljøbelastende begravelseshandling. Derfor har vi gjort det muligt også at CO2-neutralisere selve brændingen på krematoriet. Med kombinationen af moderne rustvogne, økologiske produkter og nødvendig CO2-neutralisering kan vi gennemføre en bæredygtig bisættelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33