Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Randers

Få en bedemand med 10 års erfaring til et uforpligtende møde for personlig samtale i dag.

Lokalkendte bedemand i Randers med 20.000 tilfredse familier

Få vores hjælp som uddannede og eksaminerede bedemænd, der kan være fremme for i assistance inden for to timer. Få aftale om møde eller gratis rådgivning hele døgnet hos vagthavende bedemand.

Ellers start en online bestilling her på siden. Så vil vi kontakte dig inden for 15 minutter for samtale om den ønskede begravelse fra Sct. Mortens eller Sct. Clemmens kirke i Randers midtby.

Døgnservice: Gør brug af vores 10 års erfaring med at planlægge og gennemføre begravelser og bisættelser, både på traditionel og borgerlig vis. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Bedemænd ledige for uforpligtende samtale i Randers

Per Holm

Mød Per til en samtale om en begravelse eller bisættelse i Randers Kommune eller lad ham arrangere borgerlige handling fra Randers Kapel uden brug af præst.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få gratis rådgivning om mulighederne for en bisættelse fra Haslund Kirke samt et nøjagtigt tilbud med et bud på omkostninger til bedemand og gravsted.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Randers

Vælger du vores personlige service, kan vi ofte være hos dig inden for to timer efter dit opkald – mens CO2-neutraliseret rustvogn og kiste kan være fremme inden for tre timer i hele Randers Kommune.

Vi har også stor erfaring med både katolske og begravelser fra Jesu Hjerte Kirke. Ellers vælg en borgerlig bisættelse i en økologisk kiste fra Randers Kapel, hvor kremeringen er blevet CO2-neutraliseret.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Råsted Kirke eller Kristrup Kirke bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af afdøde i gravstedet, som forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter Handlingen i f.eks. Skt. Andreas eller Enghøj Kirke køres afslutningsvis til Randers Kapel for brænding, så der efterfølgende kan urnenedsættes på familiegravstedet i Randers.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en traditionel bisættelse hvor I som familie blot får udleveret en økologisk sø-urne på Randers krematorium, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning på privatadressen, Randers Hospice, et af Randers’ kommunale plejehjem eller på Randers Hospitalskapel køres i rustvogn til Randers Krematorium.

Bæredygtig bedemanden

 Start din gratis online-bestilling her. Efterfølgende kontakter vi dig for videre samtale om den ønskede begravelse fra eksempelvis Gimminge, Lem eller Harridslev Kirke.

Bestil din bedemand online

Uanset om du vælger Sct. Andreas Kirke, Clemens Kirke eller Randers Kapel som rammen for begravelses handlingen, står vi for at lave de endelige aftaler med præst, kirke, kapel og Randers kirkegårde.

Det er både miljøvenligt og med prisgaranti, og du sparer ca. 5.000 kr. Vi sender dig efterfølgende et link, hvori du skal bekræfte aftalen og vælge kiste eller urne, blomster og kirkepynt samt designe gravsten. 

Betal billigst med kort eller bestil på kredit, så sender vi dig til sidst en samlet plan for begravelsen, hvor du kan få et overblik over forløbet - samt slutfaktura.

Vi lytter til jeres ønsker

Som begravelses forretning med mange års erfaring ved vi, at det er utroligt vigtigt for pårørende, at få jeres personlige behov og ønsker opfyldt i forbindelse en begravelse eller bisættelse. 

Det sætter vi en ære i at efterleve. På hjemmebesøget giver vi os derfor god tid til at snakke med dig og din familie om den forestående begravelses handling. Først når vi er enige om forløbet, indgår vi et samarbejde.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33