Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Hobro

Vælg en bedemand ud fra økologi, pris eller få en erfaren bedemand på besøg i Hobro.

Fuld-service bedemand i Hobro med 20.000 tilfredse familier

Vi er en begravelses forretning med 10 års erfaring. Vi har døgnservice, så vores lokale bedemænd i Hobro kan være fremme til en samtale eller assistance med rustvogn inden for tre timer.

Du får en bedemand, hvor fuld service er standard. Som bedemand ordner vi alt helt frem til skifteretten - også ansøgningen til begravelseshjælp og alt papirarbejdet for gennemførsel af begravelseshandlingen.

Vælg økologiske produkter på hjemmebesøget eller gå efter den bedste pris online. Der ydes prisgaranti ved gennemførsel af begravelser fra eksempelvis Sønder eller Nørre Onsild Kirke.


Bedemand, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vælg vores senior bedemand Per med 10 års erfaring, som altid er mulig at kontakte på telefonen for en uforpligtende samtale. Du får Pers mange års erfaringer med højtideligheder i Hobro.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian har også unik viden om afholdelse af særligt specielle bisættelser i hele lokalområdet. Vælg unikke kister eller vores billige hvide standardkiste.

  70 25 25 33


Hvem er vi som bedemænd i Hobro

Video: Vores strømforbrug er Co2-neutraliseret og der kan til vælges naturalisering af både rustvognskørsel og en kremering. Hvis du foretrækker at bestille os online, kan du nemt gøre dette her på siden. 

Døgnservice: Og med os som eksaminerede bedemænd med mange års erfaring i Hobro, kan du trygt lade os planlægge den forestående bisættelse eller begravelse i hele Mariagerfjord Kommune.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Skjellerup eller Hørby Kirke bærer familien kisten med afdøde ud til gravpladsen for jordfæstelse, som afslutter den gejstlige handling.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Hobro Kirke køres i rustvogn til Randers eller Aalborg Krematorium for brænding, så der kan urnenedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse fra Hobro Kirke hvor den afgørende forskel er, at I som familie nu får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning fra en båd over Mariagerfjord.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Inden for to timer ankommer bedemænd for iklædning af tøj og ilægning af afdøde i kisten samt fremvisning. Der køres til krematorium, hvorefter en urne kan begraves eller askespredes.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Gør som andre 20.000 tilfredse familier. Benyt vores e-mærket og klima-kompenseret bestilling og vi kontakter vi dig inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Spar 5.000,- på din Hobro bedemand

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Når bedemanden har arrangeret med præsten i f.eks. Hobro Kirke eller planlagt den borgerlige bisættelse fra kapellet, sender vi et bekræftelses link til din bestilling, hvor du også kan vælge blomster og urne. 

Du kan vælge kredit i op til 90 dage eller betale billigst med kort. Afslutningsvis fremsender vi den samlede begravelsesplan og faktura – og vi ordner alt papirarbejde, inkl. sikring af begravelseshjælp.

Få besøg i Hobro inden for to timer

Foretrækker I som samlet familie en personlig betjening, kommer vores bedemand fra Hobro gerne på hjemmebesøg. På mødet taler vi den ønskede begravelse igennem, før vi lægger rammerne på plads. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen i kirke, fra kapel eller på kirkegården.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33